L’Arxiu del Port lliura els premis del concurs de fotografia ‘El Vaixell Arxiu’ d’Instagram

L’Arxiu del Port lliura els premis del concurs de fotografia ‘El Vaixell Arxiu’ d’Instagram
09 Jul
2021

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El concurs es va emmarcar dins dels actes de celebració de la Setmana Internacional dels Arxius 2021, del 7 al 13 de juny

Aquest 9 de juliol a les 11h a la sala d’actes de l’Arxiu s’ha fet el lliurament del premis

Aquest divendres 9 de juliol a les 11:00h a la sala d’actes de l’Arxiu del Port de Tarragona s’ha fet el lliurament dels premis del concurs de fotografia sota el títol ‘El Vaixell Arxiu’ celebrat mitjançant la xarxa social Instagram.

El concurs atorga dos premis, per una banda la millor fotografia i per altra la imatge més creativa. En el primer cas, la fotografia guardonada ha estat ‘La proa del vaixell que navega per la història del Port’ de Miguel Rodríguez (@micaelus52). En el segon cas el guardonat ha estat Toni Bonet (@golfus1) amb la fotografia titulada ‘Aquest no és el meu vaixell, llamp de rellamp!’.

En ambdós casos el premi consisteix en el lliurament d’un lot de publicacions del Port com és ara, el reconegut Atles Històric il·lustrat del Port, una obra que combina text i dibuix de manera divulgativa i clara, que esdevé el llibre institucional del Port, tant pel seu extraordinari interès històric i documental com també per la seva gran bellesa plàstica i la gran qualitat de l’edició. Altre exemple de les publicacions que formen part del lot és la darrera edició de la col·lecció de Saturnino Bellido, un llegat històric que ret homenatge a un dels grans enginyers portuaris del segle XIX.

L’acte, amb totes les mesures de seguretat i higiene de la COVID-19 en actiu, ha estat presidit per la directora de Port i Ciutat, Montse Adán i per la responsable de l’Arxiu del Port, Coia Escoda, que han fet el lliurament dels premis a les persones guardonades. L’organització agraeix la participació i es compromet a seguir treballant en accions culturals que permetin la col·laboració de la ciutadania des de diferents vessants.

Jurat concurs

El jurat del concurs, format per Montse Adán, directora de Port-Ciutat del Port Tarragona, Miquel Pujol, responsable de Disseny i Imatge del Centre d’Estudis Marítims i Activitats del Port de Tarragona (CEMAPT), Ricard Martínez, fotògraf i creador de l’obra Autoretrat d’un Vaixell anomenat Arxiu i Coia Escoda, responsable de l’Arxiu del Port de Tarragona, es va reunir el passat 22 de juny i decidí per unanimitat atorgar els premis anunciats.

Concurs emmarcat en la Setmana Internacional dels Arxius

El concurs ha estat emmarcat dins dels actes proposats per l’Arxiu del Port durant la Setmana internacional dels Arxius 2021, celebrada del 7 al 13 de juny passat.

L’Arxiu va posar en marxa el concurs que consistia en presentar fotografies de la instal·lació anomenada ‘Autoretrat d’un vaixell anomenat Arxiu” sota l’etiqueta #VaixellArxiuConcurs.

La refotografia està exposada a la façana de l’Arxiu del Port, al carrer Anselm Clavé, seu de l’Arxiu, per commemorar per celebrar el 30è aniversari del centre.

 

 

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona