El Port Tarragona participa al segon fòrum de gestió de la seguretat organitzat pel Col·legi d’Enginyers de Barcelona

El Port Tarragona participa al segon fòrum de gestió de la seguretat organitzat pel Col·legi d’Enginyers de Barcelona
16 Jun
2021

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

L’acte s’emmarca en motiu de l’any de la seguretat industrial

L'objectiu principal és difondre, debatre i analitzar els avenços realitzats en els últims anys en el marc de la seguretat industrial

El Port de Tarragona, amb el Responsable de Plans Autoprotecció al capdavant, participa en el segon fòrum de gestió de de la seguretat organitzat pel Col·legi d’Enginyers de Barcelona. Durant aquesta jornada s’ha explicat el pla d'autoprotecció del Port de Tarragona (PAU) com a eina preventiva d'anàlisi dels riscos existents, organització de la resposta davant d'emergències i la coordinació amb d'altres administracions.

Aquest acte ha estat organitzat pel Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona amb la col·laboració de l'Associació d'Organismes de Control de Catalunya (ASOCAT) en motiu de l'Any de la Seguretat Industrial.

L'objectiu principal és difondre, debatre i analitzar, dins el marc de la seguretat industrial de les instal·lacions, els avenços realitzats en els últims anys, presents i futurs, amb l'aplicació de les noves tecnologies i canvis normatius, així com la integració en l'operatiu del dia a dia dels processos industrials i el concepte de seguretat, tant per a les persones i els béns com per al medi ambient.

El PAU del Port

El pla d'autoprotecció (PAU) del Port de Tarragona, recull a partir de l'anàlisi de riscos existent, les emergències que poden produir-se en la instal·lació a conseqüència del desenvolupament de l'activitat portuària, així com els mitjans materials i humans dels quals es disposa per a fer front a aquestes, les mesures de coordinació existents entre els diferents agents i organismes que formen part de l'estructura de la direcció de les emergències, així com la coordinació amb plans d'àmbit superior que puguin activar-se en cas de necessitat.

El PAU és per tant un document viu que, en el cas del Port de Tarragona, està subjecte a una actualització contínua, així com les revisions que marca la normativa d'aplicació vigent. En la revisió actual en la qual s'està treballant en 2021, s'inclouran com a aspectes més destacats, entre altres, la nova ubicació i característiques de la sala de crisi, implementació de protocols COVID19 i en el marc dels requeriments del PROCICAT, malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc, entre d’altres.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona