Lliurament de les ajudes de PortSolidari del Port Tarragona en un acte carregat de projectes socials

Lliurament de les ajudes de PortSolidari del Port Tarragona en un acte  carregat de projectes socials
11 Jun
2021

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El president del Port, Josep Maria Cruset s’encarrega de fer el lliurament a les entitats dels projectes guanyadors

L’acte s‘ha dut a terme aquest divendres 11 de juny a la sala de conferències de l’Autoritat Portuària de Tarragona amb la participació de part de la plantilla del Port i representants de les entitats guanyadores

Els tres projectes guanyadors són l’Associació Espanyola contra el Càncer, l’Escola d’Educació Especial Verge del Mar i l’Associació de Famílies de Persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament

Aquest divendres 11 de juny a les 13:00h, a la sala de conferències de l’Autoritat Portuària de Tarragona, i seguint les mesures sanitàries establertes per la COVID-19, s’ha realitzat l’acte de lliurament de les VI Ajudes Socials Sílvia Cuesta.

A l’acte ha assistit part de la plantilla del Port i les representants de les entitats dels projectes guanyadors, així com les persones encarregades de l’apadrinament de les iniciatives.

El lliurament de les ajudes ha anat a càrrec del president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, la junta de PortSolidari i familiars de Sílvia Cuesta. Cal recordar que aquestes ajudes a projectes socials pren el nom de Sílvia Cuesta com a homenatge a la directora d’Organitzacions i Recursos Humans que va tenir el Port Tarragona i una de les persones impulsores del projecte PortSolidari.

Tres han estat les entitats aquest any que han recollit el premi de gairebé 3.000 euros per dur a terme els seus projectes socials. Per una banda el projecte ‘Esport i dieta saludable per prevenir el càncer’ de l’Associació Espanyola contra el Càncer apadrinat pel treballador del Port, Joan Basora. Per altra banda, la iniciativa ‘Pantalles a les aules’ de l’Escola d’Educació Especial Verge del Mar apadrinat pel treballador del Port Francesc Díez i, finalment, el projecte l’’Espai Snozelen’, de l’Associació de Famílies de persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament, apadrinat pel també treballador del Port, Manel Itarte. Tres propostes amb un mateix objectiu, contribuir al desenvolupament social i oferir suport a col·lectius desfavorits dins del territori.

Consolidació de les Ajudes PortSolidari

El Port de Tarragona, dins del seu vessant de responsabilitat social corporativa, treballa per establir relacions amb institucions d’àmbit social i cultural. Per aquest motiu i, liderat per la plantilla de l’organisme tarragoní, va néixer el 2015 PortSolidari .

Responsabilitat social liderada per les mateixes treballadores i treballadors del Port i visibilització de les propostes i iniciatives de caràcter social que duen a terme van materialitzar la creació de PortSolidari.

Aquest any 2021 ha culminat la VI edició de les Ajudes a projectes socials sota el nom Silvia Cuesta, fet que consolida una convocatòria que any rere any té el mateix propòsit, oferir suport als col·lectius més desfavorits.

Però cal afegir, que des de PortSolidari s’organitzen durant l’any més iniciatives de caràcter social com ara, la col·laboració amb la campanya de recollida de joguines, la participació activa amb ‘Cafè i Caliu’ en la recollida d’aliments i productes higiènics per a persones sense sostre o famílies en situació precària, o en campanyes de recollida de roba amb Càritas Tarragona. Des de PortSolidari també es treballa el vessant cultural impulsant projectes creatius i educatius per a buscar la col·laboració entre diferents grups socials dels barris més propers al Port, com és el cas del projecte de transformació ‘Murals col·laboratius’ del Serrallo.

A l’espai oficial https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/portsolidari es pot trobar més informació i la publicació de totes les novetats així com la divulgació de l’obertura de properes convocatòries de les Ajudes Socials Sílvia Cuesta.

El Port agraeix la participació de totes les persones que han mostrat interès i han presentat iniciatives socials en aquesta edició i convida a contribuir en properes accions i edicions que es duran a terme des de PortSolidari.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona