El Refugi 1 del Moll de Costa presenta l’exposició ‘Mostra d’Art emergent local. Composición X’’ organitzada per 3 estudiants de la Universitat Rovira i Virgili

El Refugi 1 del Moll de Costa presenta l’exposició ‘Mostra d’Art emergent local. Composición X’’ organitzada per 3 estudiants de la Universitat Rovira i Virgili
11 Jun
2021

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

L’exposició, gratuïta, s’obre el pròxim dissabte 12 de juny a les 17h al Refugi 1 i romandrà oberta fins l'11 de juliol

Es tracta d’una exhibició d’arts plàstiques, ideada per tres estudiants de Comunicació Audiovisual, amb un perfil que surt del convencionalisme i amb un perfil clarament reivindicatiu

Un total de 35 joves artistes del territori fan una crida i reclamen un lloc per consolidar l’art com a part vital de la societat

El Port de Tarragona, des del seu vessant cultural, Moll de Costa, estrena aquest dissabte 12 de juny a les 17.00h al Refugi 1, una nova i atractiva exposició sota el títol ‘Mostra d’Art emergent local. Composición X’.

La iniciativa, liderada per tres estudiants de Comunicació Audiovisual de la URV, forma part del Treball de Fi de Grau dels estudiants que pretenen, mitjançant aquesta exhibició de diverses obres i l’estrena d’un curtmetratge, difondre el jove talent i fer una crida per demanar el lloc que es mereix l’art a la vida de la societat actual.

Amb aquest missatge tant portent dels joves artistes, el Port ha volgut facilitar l’espai del Refugi 1, per tal de donar suport i escoltar al crit que les creadores han llançat amb l’estrena d’aquesta exposició.

El Port amb el talent local emergent

L’exposició consta de diverses parts, una d’elles està basada en entrevistes a artistes locals per tal de donar visibilitat i cobertura als problemes que sols patir aquest sector de forma generalitzada. Artistes emergents que es troben amb la manca d’espais locals que els hi donin l’oportunitat de presentar les seves obres i, per tant, la possibilitat de créixer i fer visible la seva veu i el seu art.

En declaracions dels artistes es pot destacar com han volgut fugir dels convencionalismes i han buscat la diversitat artística donant llibertat temàtica i estilística a un total de 35 artistes que han participat en aquesta iniciativa.

L’exposició ve acompanyada d’un curtmetratge de ficció creat pels tres estudiants, Raquel Cerdà, Roger García i Alícia Calero. Es tracta d’un audiovisual, de perfil reivindicatiu, que dóna valor afegit a l’esdeveniment i que reforça el missatge que volen transmetre. Sota el títol ‘Art local emergent: el crit que no ressona’ manifesten la necessitat de consolidar l’art com una part vital i neuràlgica de la nostra societat i, demanen el suport i la conscienciació als sectors institucionals i a la mateixa societat.

Aquesta reivindicativa i interessant exposició es podrà visitar de dimarts a dissabtes de 10h a 13h i de 17 a 20h. Cal afegir que els diumenges i festius d’11h a 14h també estarà oberta al públic. Cal recordar que totes les exposicions mantenen les normes d’higiene i seguretat establertes per la COVID-19.

Per finalitzar afegir que es pot trobar més informació sobre l’exposició als comptes oficials d’Instagram i Twitter @composicionx.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona