El Refugi 1 del Moll de Costa presenta l’exposició ‘Mostra d’Art emergent local. Composición X’’ organitzada per 3 estudiants de la Universitat Rovira i Virgili

El Refugi 1 del Moll de Costa presenta l’exposició ‘Mostra d’Art emergent local. Composición X’’ organitzada per 3 estudiants de la Universitat Rovira i Virgili
11 Jun
2021

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

L’exposició, gratuïta, s’obre el pròxim dissabte 12 de juny a les 17h al Refugi 1 i romandrà oberta fins l'11 de juliol

Es tracta d’una exhibició d’arts plàstiques, ideada per tres estudiants de Comunicació Audiovisual, amb un perfil que surt del convencionalisme i amb un perfil clarament reivindicatiu

Un total de 35 joves artistes del territori fan una crida i reclamen un lloc per consolidar l’art com a part vital de la societat

El Port de Tarragona, des del seu vessant cultural, Moll de Costa, estrena aquest dissabte 12 de juny a les 17.00h al Refugi 1, una nova i atractiva exposició sota el títol ‘Mostra d’Art emergent local. Composición X’.

La iniciativa, liderada per tres estudiants de Comunicació Audiovisual de la URV, forma part del Treball de Fi de Grau dels estudiants que pretenen, mitjançant aquesta exhibició de diverses obres i l’estrena d’un curtmetratge, difondre el jove talent i fer una crida per demanar el lloc que es mereix l’art a la vida de la societat actual.

Amb aquest missatge tant portent dels joves artistes, el Port ha volgut facilitar l’espai del Refugi 1, per tal de donar suport i escoltar al crit que les creadores han llançat amb l’estrena d’aquesta exposició.

El Port amb el talent local emergent

L’exposició consta de diverses parts, una d’elles està basada en entrevistes a artistes locals per tal de donar visibilitat i cobertura als problemes que sols patir aquest sector de forma generalitzada. Artistes emergents que es troben amb la manca d’espais locals que els hi donin l’oportunitat de presentar les seves obres i, per tant, la possibilitat de créixer i fer visible la seva veu i el seu art.

En declaracions dels artistes es pot destacar com han volgut fugir dels convencionalismes i han buscat la diversitat artística donant llibertat temàtica i estilística a un total de 35 artistes que han participat en aquesta iniciativa.

L’exposició ve acompanyada d’un curtmetratge de ficció creat pels tres estudiants, Raquel Cerdà, Roger García i Alícia Calero. Es tracta d’un audiovisual, de perfil reivindicatiu, que dóna valor afegit a l’esdeveniment i que reforça el missatge que volen transmetre. Sota el títol ‘Art local emergent: el crit que no ressona’ manifesten la necessitat de consolidar l’art com una part vital i neuràlgica de la nostra societat i, demanen el suport i la conscienciació als sectors institucionals i a la mateixa societat.

Aquesta reivindicativa i interessant exposició es podrà visitar de dimarts a dissabtes de 10h a 13h i de 17 a 20h. Cal afegir que els diumenges i festius d’11h a 14h també estarà oberta al públic. Cal recordar que totes les exposicions mantenen les normes d’higiene i seguretat establertes per la COVID-19.

Per finalitzar afegir que es pot trobar més informació sobre l’exposició als comptes oficials d’Instagram i Twitter @composicionx.

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona