El gegant automobilístic Maxus distribuirà vehicles elèctrics a través del Port de Tarragona

El gegant automobilístic Maxus distribuirà vehicles elèctrics a través del Port de Tarragona
08 Jun
2021

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Automax Espanya, distribuïdor de Maxus, tria a Bergé Gefco per gestionar la seva logística a la península ibèrica

La marca asiàtica descàrrega a Tarragona les primeres unitats dels seus vehicles comercials elèctrics.

Maxus (www.maxus-automotive.es), la marca asiàtica de el grup SAIC Motor i setè fabricant mundial d'automòbils, a través del seu distribuïdor Automax Espanya gestionarà amb BERGÉ GEFCO (www.berge-gefco.com) el transport i la logística de la seva nova gamma de vehicles comercials a Espanya, que estaran a la venda al nostre país a partir del mes de juny.

En aquest sentit, Maxus ha seleccionat el centre logístic de BERGÉ GEFCO a Tarragona com la porta d'entrada dels seus vehicles per mar procedents de l'est d'Àsia, des d'on es centralitzarà la distribució per a Espanya i Portugal. De fet, al maig va arribar a el Port de Tarragona el vaixell Crystal Ray (consignat i operat per BERGÉ), que va descarregar un total de 2.189 vehicles, entre ells les primeres unitats dels models Maxus eDELIVER 3 i eDELIVER 9, 100% elèctrics, amb etiqueta ZERO, i Maxus Deliver 9, amb motor dièsel.

El centre logístic multimodal de BERGÉ GEFCO situat al Port de Tarragona compta amb una àmplia infraestructura dotada d'una campa d'1 milió de metres quadrats, una capacitat d'emmagatzematge per a 40.000 unitats, 7000 m2 de tallers i altres serveis de valor afegit. Disposa d'estacions de càrrega elèctrica per a una logística de baixes emissions en CO2 amb l'última tecnologia en matèria de sostenibilitat, 17.000 places amb cobertura anti calamarsa i un túnel de rentat d'última generació.

L'alta capacitat de el propi centre de BERGÉ GEFCO es veu complementada per la flexibilitat, productivitat i freqüència d'escales en tràfics deep sea que es realitza de la mà de l'eficient gestió de l'Autoritat Portuària de Tarragona.

L'adjudicació d'aquest contracte reforça el lideratge estratègic de BERGÉ GEFCO en transport, emmagatzematge i gestió logística innovadora de vehicles finalitzats a la Península Ibèrica, donant resposta als més exigents requeriments logístics de companyies internacionals d'automoció.

 Sobre BERGÉ GEFCO

BERGÉ GEFCO (www.berge-gefco.com) és l'operador líder que compta amb la major infraestructura a la Península Ibèrica dedicada a la logística de l'automòbil. Gestiona i transporta 1,7 milions de vehicles a l'any, disposa de 4,2 milions de m2 per al seu emmagatzematge, 925 camions que porta vehicles, 160 vagons i 40.000 m2 de tallers amb una plantilla de 700 treballadors directes.

BERGÉ GEFCO ha posat el seu focus en la innovació i la sostenibilitat amb una inversió contínua en noves tecnologies al servei de les marques d'automoció. És una empresa pionera en el desplegament d'un TMS 100% en línia per als processos de transport, noves solucions de traçabilitat, electrificació i logística sostenible en la distribució de l'automòbil per reduir l'impacte ambiental de la seva activitat

A més, BERGÉ GEFCO ofereix una àmplia varietat de serveis complementaris en els seus 10 centres logístics amb connexió multimodal (camió, vaixell, tren) repartits per tot Espanya, campes i tallers, entre els quals s'inclouen serveis de reparació, pintura, rentat de vehicles, preparacions de lliurament, remàrqueting, controls d'acabat i qualitat.

 

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona