El gegant automobilístic Maxus distribuirà vehicles elèctrics a través del Port de Tarragona

El gegant automobilístic Maxus distribuirà vehicles elèctrics a través del Port de Tarragona
08 Jun
2021

Automax Espanya, distribuïdor de Maxus, tria a Bergé Gefco per gestionar la seva logística a la península ibèrica

La marca asiàtica descàrrega a Tarragona les primeres unitats dels seus vehicles comercials elèctrics.

Maxus (www.maxus-automotive.es), la marca asiàtica de el grup SAIC Motor i setè fabricant mundial d'automòbils, a través del seu distribuïdor Automax Espanya gestionarà amb BERGÉ GEFCO (www.berge-gefco.com) el transport i la logística de la seva nova gamma de vehicles comercials a Espanya, que estaran a la venda al nostre país a partir del mes de juny.

En aquest sentit, Maxus ha seleccionat el centre logístic de BERGÉ GEFCO a Tarragona com la porta d'entrada dels seus vehicles per mar procedents de l'est d'Àsia, des d'on es centralitzarà la distribució per a Espanya i Portugal. De fet, al maig va arribar a el Port de Tarragona el vaixell Crystal Ray (consignat i operat per BERGÉ), que va descarregar un total de 2.189 vehicles, entre ells les primeres unitats dels models Maxus eDELIVER 3 i eDELIVER 9, 100% elèctrics, amb etiqueta ZERO, i Maxus Deliver 9, amb motor dièsel.

El centre logístic multimodal de BERGÉ GEFCO situat al Port de Tarragona compta amb una àmplia infraestructura dotada d'una campa d'1 milió de metres quadrats, una capacitat d'emmagatzematge per a 40.000 unitats, 7000 m2 de tallers i altres serveis de valor afegit. Disposa d'estacions de càrrega elèctrica per a una logística de baixes emissions en CO2 amb l'última tecnologia en matèria de sostenibilitat, 17.000 places amb cobertura anti calamarsa i un túnel de rentat d'última generació.

L'alta capacitat de el propi centre de BERGÉ GEFCO es veu complementada per la flexibilitat, productivitat i freqüència d'escales en tràfics deep sea que es realitza de la mà de l'eficient gestió de l'Autoritat Portuària de Tarragona.

L'adjudicació d'aquest contracte reforça el lideratge estratègic de BERGÉ GEFCO en transport, emmagatzematge i gestió logística innovadora de vehicles finalitzats a la Península Ibèrica, donant resposta als més exigents requeriments logístics de companyies internacionals d'automoció.

 Sobre BERGÉ GEFCO

BERGÉ GEFCO (www.berge-gefco.com) és l'operador líder que compta amb la major infraestructura a la Península Ibèrica dedicada a la logística de l'automòbil. Gestiona i transporta 1,7 milions de vehicles a l'any, disposa de 4,2 milions de m2 per al seu emmagatzematge, 925 camions que porta vehicles, 160 vagons i 40.000 m2 de tallers amb una plantilla de 700 treballadors directes.

BERGÉ GEFCO ha posat el seu focus en la innovació i la sostenibilitat amb una inversió contínua en noves tecnologies al servei de les marques d'automoció. És una empresa pionera en el desplegament d'un TMS 100% en línia per als processos de transport, noves solucions de traçabilitat, electrificació i logística sostenible en la distribució de l'automòbil per reduir l'impacte ambiental de la seva activitat

A més, BERGÉ GEFCO ofereix una àmplia varietat de serveis complementaris en els seus 10 centres logístics amb connexió multimodal (camió, vaixell, tren) repartits per tot Espanya, campes i tallers, entre els quals s'inclouen serveis de reparació, pintura, rentat de vehicles, preparacions de lliurament, remàrqueting, controls d'acabat i qualitat.

 

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

JORNADES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Jornades - Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició Jornades de l'Aigua Port Tarragona

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors