El Port Tarragona publica els 3 projectes guanyadors de la VI Convocatòria d’Ajudes a projectes socials sota el distintiu PortSolidari

El Port Tarragona publica els 3 projectes guanyadors de la VI Convocatòria d’Ajudes a projectes socials sota el distintiu PortSolidari
04 Jun
2021

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Els projectes guanyadors aconsegueixen un màxim de 3.000 euros cadascuna per desenvolupar accions solidàries

Els tres projectes guanyadors són per a l’Associació Espanyola contra el Càncer, l’Escola d’Educació Especial Verge del Mar i l’Espai Snozelen

Els premis volen contribuir al desenvolupament social i oferir suport a col·lectius desfavorits de la província de Tarragona

Aquest divendres 4 de juny, el Port de Tarragona ha publicat el resultat final dels 3 projectes socials guanyadors de la VI Convocatòria d’Ajudes Socials sota el distintiu PortSolidari. El passat dilluns 31 de maig es va tancar el període de votació dels diferents projectes que s’han presentat a aquesta edició.

Els tres projectes guanyadors són:

1. Esport i dieta saludable per prevenir el càncer (Associació Espanyola Contra el Càncer) apadrinat per Joan Basora.

2. Pantalles a les aules (Escola d’Educació Especial Verge del Mar) apadrinat per Francesc Díez.

3. Espai Snozelen (APASA - Associació Famílies de Persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament) apadrinat per Manel Itarte.

En total s’han atorgat tres ajudes amb un import màxim de 3.000 euros cadascuna, pressupost destinat al desenvolupament de tres iniciatives solidàries que tenen un impacte directe sobre la província de Tarragona i que contribueixen al desenvolupament social i al suport per a col·lectius desfavorits.

Durant gairebé un mes, PortSolidari, va obrir aquesta convocatòria per fomentar la consciència social i ser un altaveu de les entitats que treballen amb els més desfavorits. Se’n van pre seleccionar un total de 13 accions solidàries que han estat avaluades per un tribunal format per membres de la Comissió de PortSolidari. Entre el 24 i el 31 de maig, l’equip humà del Port Tarragona, ha votat per triar les 3 iniciatives finalistes i guanyadores.

Cada proposta ha estat ‘apadrinada’ per una persona treballadora o jubilada del Port Tarragona que ha fet el paper d’interlocutor i de representant de la iniciativa . Cal afegir que la persona que apadrina ha de presentar, abans del 31 de desembre de 2021, una memòria justificativa final del projecte que avali l’èxit i implementació de la idea guanyadora.

Acte lliurement

L’acte de lliurament de la VI Convocatòria d’Ajudes Sílvia Cuesta serà el pròxim divendres 11 de juny a les 13 h a la sala d’actes del Port Tarragona. Un acte amb aforament limitat i amb invitació prèvia.

Port Tarragona i, la seva vessant de PortSolidari, agraeixen a totes aquelles persones que han participat en les votacions i també a totes les entitats i associacions que han presentat els seus projectes, així com als seus padrins i padrines.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona