El Port Tarragona publica els 3 projectes guanyadors de la VI Convocatòria d’Ajudes a projectes socials sota el distintiu PortSolidari

El Port Tarragona publica els 3 projectes guanyadors de la VI Convocatòria d’Ajudes a projectes socials sota el distintiu PortSolidari
04 Jun
2021

Els projectes guanyadors aconsegueixen un màxim de 3.000 euros cadascuna per desenvolupar accions solidàries

Els tres projectes guanyadors són per a l’Associació Espanyola contra el Càncer, l’Escola d’Educació Especial Verge del Mar i l’Espai Snozelen

Els premis volen contribuir al desenvolupament social i oferir suport a col·lectius desfavorits de la província de Tarragona

Aquest divendres 4 de juny, el Port de Tarragona ha publicat el resultat final dels 3 projectes socials guanyadors de la VI Convocatòria d’Ajudes Socials sota el distintiu PortSolidari. El passat dilluns 31 de maig es va tancar el període de votació dels diferents projectes que s’han presentat a aquesta edició.

Els tres projectes guanyadors són:

1. Esport i dieta saludable per prevenir el càncer (Associació Espanyola Contra el Càncer) apadrinat per Joan Basora.

2. Pantalles a les aules (Escola d’Educació Especial Verge del Mar) apadrinat per Francesc Díez.

3. Espai Snozelen (APASA - Associació Famílies de Persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament) apadrinat per Manel Itarte.

En total s’han atorgat tres ajudes amb un import màxim de 3.000 euros cadascuna, pressupost destinat al desenvolupament de tres iniciatives solidàries que tenen un impacte directe sobre la província de Tarragona i que contribueixen al desenvolupament social i al suport per a col·lectius desfavorits.

Durant gairebé un mes, PortSolidari, va obrir aquesta convocatòria per fomentar la consciència social i ser un altaveu de les entitats que treballen amb els més desfavorits. Se’n van pre seleccionar un total de 13 accions solidàries que han estat avaluades per un tribunal format per membres de la Comissió de PortSolidari. Entre el 24 i el 31 de maig, l’equip humà del Port Tarragona, ha votat per triar les 3 iniciatives finalistes i guanyadores.

Cada proposta ha estat ‘apadrinada’ per una persona treballadora o jubilada del Port Tarragona que ha fet el paper d’interlocutor i de representant de la iniciativa . Cal afegir que la persona que apadrina ha de presentar, abans del 31 de desembre de 2021, una memòria justificativa final del projecte que avali l’èxit i implementació de la idea guanyadora.

Acte lliurement

L’acte de lliurament de la VI Convocatòria d’Ajudes Sílvia Cuesta serà el pròxim divendres 11 de juny a les 13 h a la sala d’actes del Port Tarragona. Un acte amb aforament limitat i amb invitació prèvia.

Port Tarragona i, la seva vessant de PortSolidari, agraeixen a totes aquelles persones que han participat en les votacions i també a totes les entitats i associacions que han presentat els seus projectes, així com als seus padrins i padrines.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors