El Port Tarragona present en l’Horizon Europe Week 2021 sobre Seguretat

El Port Tarragona present en l’Horizon Europe Week 2021 sobre Seguretat
04 Jun
2021

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

L'Horizon Europe Week és el principal programa de finançament de la UE per a la recerca i la innovació

En l’Horizon Europe Week s’explicaran les convocatòries R+D+I de diferents àmbits

Josep Lluís Díez, cap de Domini Públic i Protecció Portuària, hi aportarà l’experiència del Port de Tarragona

Organitzada per ACCIÓ, l’Agència per la Competitivitat de l'Empresa de la Generalitat de Catalunya, l’Horizon Europe Week 2021 donarà a conèixer les noves convocatòries d’ajuts europeus a la innovació i els projectes dedicats a la seguretat civil.

L’Horizon Europe és el nou programa marc per a la recerca i la innovació de la Unió Europea pel període 2021-2027. Amb un pressupost previst de 100.000 milions d’euros, té l’objectiu de finançar iniciatives i projectes de recerca i innovació, des de la fase conceptual fins a la introducció a mercat, per donar resposta a les prioritats polítiques de la UE.

Aquests programes aborden el canvi climàtic, ajuda a assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'ONU i impulsa la competitivitat i el creixement. Horizon Europe vol ser motor de creació llocs de treball, impulsar el creixement econòmic, fomentar la competitivitat industrial i optimitzar l'impacte de les inversions dins d'un Espai Europeu de Recerca.

Una setmana per conèixer les diferents línies d’actuació

Durant tota la setmana hi haurà sessions específiques sobre les línies d'actuació dels diferents programes com salut, mobilitat, sostenibilitat, seguretat, alimentació o digitalització. Els millors experts presentaran les tendències en cada àmbit realitzant ponències detallades de cada una de les convocatòries.

Els projectes dedicats a la seguretat civil del programa Horizon Europe inclouen àrees com la cerca de solucions per fer societats més preparades per  a catàstrofes naturals; la millora de la protecció i la seguretat de les persones o l'explotació de la ciberseguretat.

En la sessió de seguretat on hi participarà el cap de Domini Públic i Protecció Portuària del Port de Tarragona, Josep Lluís Díez, parlarà de l’experiència d’una institució i infraestructura clau per l’ecosistema portuari. També s’hi destacaran les tendències i reptes de la seguretat civil de la mà d’ACCIÓ i de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya.

Durant la sessió de seguretat hi haurà quatre grans blocs, els grans reptes de la seguretat civil i la ciberseguretat a Catalunya i Europa, quines són les prioritats de la Comissió Europea en l’àmbit de la seguretat, les temàtiques de la seguretat civil que estaran obertes en l’Horizon Europe i, per últim, els altres mecanismes de finançament que hi ha per a les pimes del sector.

 

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona