Darrers dies per presentar propostes solidàries a la VI Convocatòria d’Ajudes a projectes socials del Port Tarragona

Darrers dies per presentar propostes solidàries a la  VI Convocatòria d’Ajudes a projectes socials del Port Tarragona
10 May
2021

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El 16 de maig és el darrer dia per presentar les propostes solidàries

La convocatòria consta de 3 ajudes d’un màxim de 3.000€

El 4 de juny es faran públiques , a xarxes i web del Port, els projectes guanyadors https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/portsolidari

PortSolidari dóna suport econòmic a projectes solidaris que impactin directament sobre la província de Tarragona

 

El 16 de maig a les 14.00 h acaba el termini per presentar les propostes a la VI Convocatòria d’Ajudes Sílvia Cuesta per a projectes socials, sota el distintiu de PortSolidari del Port Tarragona.

Un cop finalitzada la fase de presentació d’iniciatives, els projectes seran preavaluats per un tribunal format per membres de la Comissió de PortSolidari que duran a terme una primera preselecció. Els resultats d’aquesta preselecció es farà pública el 24 de maig.

El 4 de juny es farà públic el resultat final en la pàgina web del Port de Tarragona www.porttarragona.cat.

La convocatòria consta de tres ajudes econòmiques d’un màxim de 3.000 € cadascuna i sense que l’import total, de cada projecte, pugui superar el 80% del pressupost total de la idea.

Com presentar les propostes

Les bases d’aquesta VI convocatòria es poden trobar a l’enllaç oficial https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/portsolidari.

Cal omplir un formulari, que es pot descarregar conjuntament amb les bases publicades a l’enllaç anterior. Una vegada emplenat, s’haurà de presentar en el registre de l’Autoritat Portuària de Tarragona presentant el formulari, la memòria del projecte, etc.

Propostes solidàries

PortSolidari està format per treballadors i treballadores del Port Tarragona i, impulsen aquesta convocatòria per donar suport econòmic a projectes solidaris en àmbits d’actuació de la inclusió social, la inserció laboral, la discapacitat, la salut i l’educació a entitats sense ànim de lucre.

Les propostes han de tenir impacte directe sobre la província de Tarragona i han de contribuir al desenvolupament social i oferir suport a col·lectius desfavorits. Les iniciatives que es vulguin presentar han d’estar alineades amb la missió de PortSolidari que consisteix a fomentar la consciència social i ser un altaveu de les entitats que treballen amb els més desfavorits.

Cada projecte ha d’estar ‘apadrinat’ per una persona treballadora o jubilada de l’Autoritat Portuària de Tarragona (APT) que farà el paper d’interlocutor i de representació de la iniciativa que es vol presentar. Cal afegir que els projectes han de comptar amb una memòria on s’haurà d’establir de forma clara els objectius, el col·lectiu al qual va adreçat, l’impacte l’àmbit d’actuació, el pressupost econòmic, les accions a dur a terme i el calendari d’execució.

Tota la informació relacionada amb la convocatòria es publicarà a les xarxes socials (@PortTarragona,@PortSolidari) i a la pàgina web www.porttarragona.cat.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona