L’Arxiu del Port retransmet via ‘streaming’ la primera xerrada del nou cicle ‘Tardes a l’Arxiu’

L’Arxiu del Port retransmet via ‘streaming’ la primera xerrada del nou cicle ‘Tardes a l’Arxiu’
22 Mar
2021

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

La primera conferència girarà en torn ‘La pell de l’Arxiu’, la instal·lació refotogràfica ‘Autoretrat d’un vaixell anomenat Arxiu’

La xerrada, a càrrec del creador i fotògraf de l’obra, Ricard Martínez es retransmetrà en directe el dijous 23 de març a les 19h a l’enllaç https://youtu.be/q2XXZwXXHMc

La creació es pot veure a l’edifici de l’Arxiu a la plaça dels Carros, cantonada carrer Anselm Clavé

Aquest dijous 23 de març a les 19h, l’Arxiu del Port de Tarragona, retransmetrà, en línia, la primera de les xerrades del nou cicle ‘Tardes a l’Arxiu’ proposada per aquest any 2021 .

La primera d’aquestes xerrades, sota el títol ‘La pell de l’Arxiu. Autoretrat d'un vaixell anomenat Arxiu’ anirà a càrrec del fotògraf i creador d’Arqueologia del Punt de Vista, Ricard Martínez que versarà sobre el procés de creació de l’obra.

Es tracta d’una instal·lació fotogràfica que des del passat mes de desembre presideix la façana de l’Arxiu (plaça dels Carros cantonada carrer Anselm Clavé) amb motiu del seu 30è aniversari.

L’obra consisteix en una gran refotografia que s'arrapa a la pell de pedra de la casa que custodia les imatges que en formen part. Aquestes fotografies històriques van ser fetes des del mateix lloc. Una obstinació visual que fa possible que es puguin cosir en una nova imatge, que rima amb l’edifici que representa.

La conferència visual on es podrà participar activament serà en directe des del canal de YouTube del Port de Tarragona, (https://youtu.be/q2XXZwXXHMc). La trobada virtual destacarà, també les referències que nodreixen, les vivències i, sobretot, les especials circumstàncies de pandèmia i confinament que tothom ha viscut i sota les quals s'ha concebut i construït aquesta obra.

L’escenari que ha provocat l’aparició de la COVID-19, amb el confinament i les restriccions de mobilitat, ha fet que la marca cultural, Moll de Costa del Port de Tarragona, treballi en noves activitats digitals per continuar oferint un servei cultural, atractiu i de qualitat a la ciutadania.

L’Arxiu del Port proposa aquest nou cicle ‘Tardes a l’Arxiu’, en format virtual, tot i que, a mesura que es relaxin les restriccions, el cicle s’oferirà en format virtual i presencial.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona