El Museu del Port rep en sis mesos gairebé 3.600 visites a la seva seu provisional

El Museu del Port rep en sis mesos gairebé 3.600 visites a la seva seu provisional
12 Mar
2021

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El Museu, que es troba en fase de rehabilitació, va reobrir al públic l’11 de setembre de 2020 al Tinglado 2

Tot i les restriccions de mobilitat el Museu consolida el seu posicionament com a referent cultural tarragoní

En els darrers mesos l’espai cultural ha rebut donacions de particulars que han fet ampliar el seu patrimoni vinculat al món de la mar

Fa ara 6 mesos, l’11 de setembre de 2020 es reobrí al públic el Museu del Port en la seva actual ubicació provisional, el Tinglado 2 del Moll de Costa. El motiu van ser les obres de rehabilitació integral que el Port està duent a terme al Museu, per aconseguir un espai més modern i confortable.

Durant aquest període de sis mesos, (setembre 2020- març 2021), el Museu ha assolit les 3.566 visites. L’assistència de públic de la ciutat i de la comarca del Tarragonès -pel tancament local o comarcal segons restriccions a causa de la Covid-19- ha estat important per arribar a aquesta xifra.

Per fer una comparativa en el mateix període, s’han de consultar les dades de l’any 2018-2019, donat que a principis de l’any 2020 el Museu va tancar per a iniciar les obres de rehabilitació. En els mateixos mesos de setembre de 2018 a març de 2019, la seu principal del Museu del Port va rebre 2.937 visites, el que es tradueix en un augmentat del 21,42% respecte a la temporada 2018-2019.

Majoritàriament es tracta de visites, que s’acosten al Museu, per la seva pròpia iniciativa. Per les condicions actuals a conseqüència de la pandèmia, el Museu no ha pogut organitzar visites per a grups, ni tallers educatius presencials, ofertes educatives que ofereix dins del seu programa ‘Activitats pedagògiques’ i ‘Educa Digital’

Cal destacar també, que en els darrers mesos el Museu ha rebut una cinquantena d’objectes, donacions de particulars, que han ampliat el seu patrimoni vinculat al món de la mar.

Des del Port de Tarragona, es vol animar a conèixer de primera mà la història del port comercial, pesquer i esportiu en aquesta exposició temporal del Museu del Port al Tinglado 2 del Moll de Costa.

L’entrada al Museu és gratuïta i l’horari és de dimarts a dissabte de 10 a 14 i de 16 a 19h; diumenges i festius d’11 a 14 h.

Ben aviat s’espera poder ampliar les activitats, segons la normativa vagi modificant-se, per programar trobades i tornar a gaudir de la proposta pedagògica presencial per escolars i esplais.

Després d’un any sense cap programació presencial, aquest divendres 12 de març, es rebrà el primer grup escolar que es submergirà en una de les activitats pedagògiques del Museu.

Cal recordar, que el nou programa pedagògic virtual ‘Educa Digital’ continua actiu per al món educatiu. Per més informació visitar l’espai oficial del Museu del Port.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona