@PortdeTarragona arriba a 2000 followers en poc més de dos anys a Twitter

@PortdeTarragona arriba a 2000 followers en poc més de dos anys a Twitter
03 Sep
2020

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El Port ha aconseguit consolidar i apropar la seva imatge amb els seus canals socials

Des de l’agost de 2018 el Port Tarragona apostà per una comunicació directa, propera i transparent que es fa visible en les seves xarxes socials

Aquesta setmana el Port de Tarragona ha arribat als 2000 seguidors en el seu compte de Twitter sota el nom d’usuari @PortdeTarragona. La seva primera publicació a Twitter va ser l’agost de 2018 i, a hores d’ara constitueix un dels principals canals de comunicació del conjunt de les seves xarxes socials simultàniament amb Facebook i Linkedin.

El Port de Tarragona ha aconseguit en poc més de dos anys apropar-se a la ciutadania donant i facilitant continguts i informació que permeten conèixer la seva vessant econòmica, industrial i institucional, sense oblidar la relació del port amb la ciutat.

Aquest canal constitueix un important instrument per escoltar, dialogar i establir una comunicació directa amb el seu entorn. Un mitjà de comunicació on el Port de Tarragona ofereix continguts de diversos àmbits de l’organisme. Des de publicacions sobre els moviments de mercaderies al Port de Tarragona fins a informació sobre les obres i projectes estratègics passant per la divulgació d’accions sostenibles, seguiment de rodes de premsa, avisos de noves convocatòries públiques de proves de selecció o alertes d’interès pel territori. Tot això sense oblidar els continguts de caràcter més social i cultural que el Port de Tarragona organitza sota la seva marca cultural Moll de Costa (@MolldeCosta) i que incentiva a la participació del seu públic.

Una finestra oberta

En aquests dos anys, el Port de Tarragona ha publicat més de 2.800 tweets amb més de 4.700.000 impressions amb un total de 19.148 retweets.

Aquestes dades constaten que la gestió de les xarxes socials al Port de Tarragona permet interactuar amb les persones usuàries amb un intercanvi continu i recíproc d’opinions i informacions. Durant aquests dos anys, l’organisme tarragoní, treballa per disposar d’una presència a les xarxes socials coherent amb la seva estratègia d’atenció ciutadana, innovadora i multicanal.

Una finestra per mantenir una comunicació activa i transparent amb els grups d’interès i donar a conèixer un Port que vol consolidar la seva imatge de motor econòmic, de focus d’inversió al servei dels seus clients amb una clara vocació de responsabilitat social al territori.

Twitter https://twitter.com/PortdeTarragona

Facebook https://www.facebook.com/porttarragona

Linkedin https://linkedin.com/company/porttarragona

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona