@PortdeTarragona arriba a 2000 followers en poc més de dos anys a Twitter

@PortdeTarragona arriba a 2000 followers en poc més de dos anys a Twitter
03 Set
2020

El Port ha aconseguit consolidar i apropar la seva imatge amb els seus canals socials

Des de l’agost de 2018 el Port Tarragona apostà per una comunicació directa, propera i transparent que es fa visible en les seves xarxes socials

Aquesta setmana el Port de Tarragona ha arribat als 2000 seguidors en el seu compte de Twitter sota el nom d’usuari @PortdeTarragona. La seva primera publicació a Twitter va ser l’agost de 2018 i, a hores d’ara constitueix un dels principals canals de comunicació del conjunt de les seves xarxes socials simultàniament amb Facebook i Linkedin.

El Port de Tarragona ha aconseguit en poc més de dos anys apropar-se a la ciutadania donant i facilitant continguts i informació que permeten conèixer la seva vessant econòmica, industrial i institucional, sense oblidar la relació del port amb la ciutat.

Aquest canal constitueix un important instrument per escoltar, dialogar i establir una comunicació directa amb el seu entorn. Un mitjà de comunicació on el Port de Tarragona ofereix continguts de diversos àmbits de l’organisme. Des de publicacions sobre els moviments de mercaderies al Port de Tarragona fins a informació sobre les obres i projectes estratègics passant per la divulgació d’accions sostenibles, seguiment de rodes de premsa, avisos de noves convocatòries públiques de proves de selecció o alertes d’interès pel territori. Tot això sense oblidar els continguts de caràcter més social i cultural que el Port de Tarragona organitza sota la seva marca cultural Moll de Costa (@MolldeCosta) i que incentiva a la participació del seu públic.

Una finestra oberta

En aquests dos anys, el Port de Tarragona ha publicat més de 2.800 tweets amb més de 4.700.000 impressions amb un total de 19.148 retweets.

Aquestes dades constaten que la gestió de les xarxes socials al Port de Tarragona permet interactuar amb les persones usuàries amb un intercanvi continu i recíproc d’opinions i informacions. Durant aquests dos anys, l’organisme tarragoní, treballa per disposar d’una presència a les xarxes socials coherent amb la seva estratègia d’atenció ciutadana, innovadora i multicanal.

Una finestra per mantenir una comunicació activa i transparent amb els grups d’interès i donar a conèixer un Port que vol consolidar la seva imatge de motor econòmic, de focus d’inversió al servei dels seus clients amb una clara vocació de responsabilitat social al territori.

Twitter https://twitter.com/PortdeTarragona

Facebook https://www.facebook.com/porttarragona

Linkedin https://linkedin.com/company/porttarragona

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona