Back

El Port de Tarragona tanca al trànsit el Passeig Marítim del Miracle per Sant Joan

El Port de Tarragona tanca al trànsit el Passeig Marítim del Miracle per Sant Joan
22 Jun
2020

Per a la seguretat de tothom l’emblemàtic passeig estarà tancat al trànsit des de les 20.00 h del dia 23 de juny fins a les 6.00 h de la matinada del dia 24 de juny

El passeig estarà obert als vianants però no es permet fer trobades de grups ni fer fogueres a la sorra

El Passeig Marítim del Miracle serà únicament per als vianants a partir d’aquest 23 de juny a les 20.00h del vespre fins a les 06.00 de la matinada del dia 24 de juny.

El pla d’aquesta restricció a vehicles, organitzada per la Policia Portuària del Port de Tarragona, té com a objectiu vetllar per la seguretat de tothom i oferir un espai lliure de trànsit per a la celebració de la revetlla de Sant Joan.

Així mateix recordem, que seguint les indicacions de l’Ajuntament de Tarragona en el marc de la prevenció de la COVID-19, no es permetrà l’accés a les platges per la revetlla per fer trobades de grups de persones, ni tampoc fer-hi fogueres a la sorra.

El cos policial del Port de Tarragona apel·la a la màxima prudència i atenció a les mesures de seguretat per evitar les aglomeracions i assegurar la distància de seguretat entre persones.

El Passeig Marítim del Miracle, un dels llocs tradicionals de revetlla a Tarragona, és un espai públic de concurrència per aquesta festivitat. El Port de Tarragona vol fer una crida a la prudència i a l’atenció, així com desitjar una feliç revetlla de Sant Joan 2020.