APPORTT premia la innovació, la sostenibilitat, la projecció exterior i la professionalitat d’empreses de l’àmbit portuari de Tarragona

APPORTT premia la innovació, la sostenibilitat, la projecció exterior i la professionalitat d’empreses de l’àmbit portuari de Tarragona
13 Dec
2019

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

La XVII edició dels premis són un reconeixement a l’excel·lència dins del sector logístic, marítim i portuari

Dijous a la nit es va celebrar la Gala de la XVII edició dels Premis APPORT (Agrupació per la Promoció del Port de Tarragona), una iniciativa per reconèixer iniciatives empresarials i trajectòries de persones, entitats i empreses que dediquen treballen en el sector portuari en l’àmbit del Port de Tarragona.

En aquesta edició l’agrupació ha volgut destacar i premiar tasques com la promoció de la projecció exterior del Port de Tarragona, d’emprenedoria i innovació, actuacions de caràcter professional i d’especial dedicació o les accions basades en la qualitat i la sostenibilitat.

Els premis APPORTT, posats en marxa fa 17 anys, estan orientats a incentivar, estimular i reconèixer persones i empreses que es distingeixen per accions o trajectòries exemplars en àmbits estratègics d’activitat que contribueixen a millorar el funcionament, la competitivitat i la projecció, de manera i individual i col·lectiva, de les empreses de l’àmbit portuari tarragoní.

Balanç de 2019

En el seu discurs de benvinguda, el president d’APPORT, Carles Arola, ha explicat als més de 160 assistents a la gala que l’agrupació implementarà diferents activitats per rellançar l'associació i que aquestes accions es donaran a conèixer als socis en l’assemblea que es convocarà en el primer trimestre de l'any vinent. Arola, professional expert en el sector duaner, és president d’APPORT des del gener de 2018 i afronta el segon any de mandat amb metes com l’ampliació, la dinamització i la projecció de l’agrupació.

En el seu torn de paraula, el president del Port de Tarragona, Josep Ma Cruset, ha destacat l’impuls assolit pel port en el darrer any amb l’aprovació definitiva del Pla Especial d’Infraestructures i del Pla Urbanístic de la Zona d’Activitats Logístiques i la publicació en el diari oficial de la licitació de les obres del Moll de Balears, entre altres fites assolides. Cruset també ha esmentat el rècord assolit en el projecte de creuers amb 128.000 passatgers, així com el bon comportament dels nous tràfics de mercaderies, i va pronosticar un bon tancament de l’any en tràfics marítims.

Premiats 2019

Enguany els 4 premiats són els següents:

Premi a l’empresa més activa en la projecció exterior del Port de Tarragona a Euroports Iberica TPS, SLUROPORTS IBERICA TPS, S.L. Per haver projectat el Port de Tarragona en el tràfic de pasta de paper, minerals i agroalimentaris i en aquest 2019 haver co-organitzat el “PPI Transport Symposium” reunint un gran nombre de representants i expositors de 25 països diferents.

Premi a la Innovació i emprenedoria a GLOBAL-TALKE, S.L. Pel seu esperit emprenedor en construir una gran planta de 40.000 m2 de superfície per a la recepció i manipulació de la mercaderia procedent del Port de Tarragona.

Premi a la Professionalitat i especial dedicació a Juan Antonio Ramírez Serrano per la seva gran professionalitat, eficiència i compromís en el treball a la terminal de Tarragona mercaderies, i sempre disposat a col·laborar per garantir la qualitat del servei ferroviari en el Port de Tarragona.

Premi a la Qualitat i sostenibilitat a ARS ALENDI, S.A. Pel seu gran compromís en la sostenibilitat i l’aposta pel ferrocarril que els ha permès aconseguir una cadena logística molt més sostenible al reduir considerablement l’empremta del carboni.

Apportt en breu

APPORTT és una Agrupació d'Interès Econòmic sense ànim de lucre, constituïda el juliol de 1992, que aglutina a tots els sectors econòmics provincials relacionats amb l'activitat marítima. Les seves línies d’actuació es basen a donar informació, visibilitat i promoció del Port de Tarragona, de les seves activitats i serveis. Per altra banda treballa per a proporcionar assessorament i facilitar als agrupats la informació que puguin necessitar del Port.

Apportt, en definitiva vol donar als agrupats la possibilitat de crear una xarxa empresarial entre ells i aconseguir el seu objectiu principal; aconseguir la gestió i promoció dels interessos comuns de les empreses del Port de Tarragona. Coordina la prestació de serveis per facilitar, desenvolupar i millorar els resultats de les activitats empresarials dels seus socis, així com posicionar la infraestructura portuària tarragonina com a port líder de la Mediterrània.

Visiteu el web oficial APPORTT

Agrupació per a la Promoció del Port de Tarragona
+ info
 

 

Comunitat Portuària

+ info
 

Terminals

+ info
 

 

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona