APPORTT premia la innovació, la sostenibilitat, la projecció exterior i la professionalitat d’empreses de l’àmbit portuari de Tarragona

APPORTT premia la innovació, la sostenibilitat, la projecció exterior i la professionalitat d’empreses de l’àmbit portuari de Tarragona
13 Dic
2019

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

La XVII edició dels premis són un reconeixement a l’excel·lència dins del sector logístic, marítim i portuari

Dijous a la nit es va celebrar la Gala de la XVII edició dels Premis APPORT (Agrupació per la Promoció del Port de Tarragona), una iniciativa per reconèixer iniciatives empresarials i trajectòries de persones, entitats i empreses que dediquen treballen en el sector portuari en l’àmbit del Port de Tarragona.

En aquesta edició l’agrupació ha volgut destacar i premiar tasques com la promoció de la projecció exterior del Port de Tarragona, d’emprenedoria i innovació, actuacions de caràcter professional i d’especial dedicació o les accions basades en la qualitat i la sostenibilitat.

Els premis APPORTT, posats en marxa fa 17 anys, estan orientats a incentivar, estimular i reconèixer persones i empreses que es distingeixen per accions o trajectòries exemplars en àmbits estratègics d’activitat que contribueixen a millorar el funcionament, la competitivitat i la projecció, de manera i individual i col·lectiva, de les empreses de l’àmbit portuari tarragoní.

Balanç de 2019

En el seu discurs de benvinguda, el president d’APPORT, Carles Arola, ha explicat als més de 160 assistents a la gala que l’agrupació implementarà diferents activitats per rellançar l'associació i que aquestes accions es donaran a conèixer als socis en l’assemblea que es convocarà en el primer trimestre de l'any vinent. Arola, professional expert en el sector duaner, és president d’APPORT des del gener de 2018 i afronta el segon any de mandat amb metes com l’ampliació, la dinamització i la projecció de l’agrupació.

En el seu torn de paraula, el president del Port de Tarragona, Josep Ma Cruset, ha destacat l’impuls assolit pel port en el darrer any amb l’aprovació definitiva del Pla Especial d’Infraestructures i del Pla Urbanístic de la Zona d’Activitats Logístiques i la publicació en el diari oficial de la licitació de les obres del Moll de Balears, entre altres fites assolides. Cruset també ha esmentat el rècord assolit en el projecte de creuers amb 128.000 passatgers, així com el bon comportament dels nous tràfics de mercaderies, i va pronosticar un bon tancament de l’any en tràfics marítims.

Premiats 2019

Enguany els 4 premiats són els següents:

Premi a l’empresa més activa en la projecció exterior del Port de Tarragona a Euroports Iberica TPS, SLUROPORTS IBERICA TPS, S.L. Per haver projectat el Port de Tarragona en el tràfic de pasta de paper, minerals i agroalimentaris i en aquest 2019 haver co-organitzat el “PPI Transport Symposium” reunint un gran nombre de representants i expositors de 25 països diferents.

Premi a la Innovació i emprenedoria a GLOBAL-TALKE, S.L. Pel seu esperit emprenedor en construir una gran planta de 40.000 m2 de superfície per a la recepció i manipulació de la mercaderia procedent del Port de Tarragona.

Premi a la Professionalitat i especial dedicació a Juan Antonio Ramírez Serrano per la seva gran professionalitat, eficiència i compromís en el treball a la terminal de Tarragona mercaderies, i sempre disposat a col·laborar per garantir la qualitat del servei ferroviari en el Port de Tarragona.

Premi a la Qualitat i sostenibilitat a ARS ALENDI, S.A. Pel seu gran compromís en la sostenibilitat i l’aposta pel ferrocarril que els ha permès aconseguir una cadena logística molt més sostenible al reduir considerablement l’empremta del carboni.

Apportt en breu

APPORTT és una Agrupació d'Interès Econòmic sense ànim de lucre, constituïda el juliol de 1992, que aglutina a tots els sectors econòmics provincials relacionats amb l'activitat marítima. Les seves línies d’actuació es basen a donar informació, visibilitat i promoció del Port de Tarragona, de les seves activitats i serveis. Per altra banda treballa per a proporcionar assessorament i facilitar als agrupats la informació que puguin necessitar del Port.

Apportt, en definitiva vol donar als agrupats la possibilitat de crear una xarxa empresarial entre ells i aconseguir el seu objectiu principal; aconseguir la gestió i promoció dels interessos comuns de les empreses del Port de Tarragona. Coordina la prestació de serveis per facilitar, desenvolupar i millorar els resultats de les activitats empresarials dels seus socis, així com posicionar la infraestructura portuària tarragonina com a port líder de la Mediterrània.

Visiteu el web oficial APPORTT

Agrupació per a la Promoció del Port de Tarragona
+ info
 

 

Comunitat Portuària

+ info
 

Terminals

+ info
 

 

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona