El Port de Tarragona exporta project cargo a Houston

El Port de Tarragona exporta project cargo a Houston
19 Dec
2018

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Copisa ha construït unes grans estructures dedicades a la indústria a peu de moll

Aquesta setmana es duu a terme l’operativa d’embarcament per a l’exportació de sis mòduls independents, que s’uniran en destí, per tal de formar la unitat completa d’aquest projecte denominat Continous Catalyst Recovery (CCR), és a dir, regenerador de catalitzador continu, dedicat a la indústria i que és un gran projecte que s’ha estat construint duran un any, aproximadament, a peu del moll de Lleida al Port de Tarragona, per part de l’empresa Copisa. La unitat completa és una torre d'estructura de 70 metres d'alt aproximadament que s'ha fabricat en horitzontal. El vaixell que transportarà aquestes grans peces és el Fairmasters, de bandera holandesa, amb una eslora de 152,60 metres, un calat de 8,12 metres i una mànega de 27,20 metres. L’empresa consignatària és Euroports Ibérica.

Aquesta empresa, Copisa, ubicada al Port de Tarragona ha estat treballant amb aquest projecte que té com destí la ciutat de Houston, Texas, per a la constructora international UOP Honeywell. Durant l'obra s'ha tingut una mitjana de 80 operaris i un màxim de 140, entre totes les disciplines involucrades (estructura, canonada, electricitat, instrumentació, pintura, aïllament...)

Copisa és una de les empreses situades al Port de Tarragona que construeixen grans projectes metàl•lics per a la indústria química i energètica mundial. Aquests grans projectes, de gran volum però poc pes, necessiten espai lliure, grans esplanades, per poder realitzar el seu muntatge. En l'actualitat la gran majoria de la producció de project cargo que surt del Port de Tarragona va destinada al mercat internacional, i s’ha treballat per a tot el món.

Port de referència al Mediterrani en aquest tipus de càrregues

El tràfic de project cargo és en aquests moments un servei del Port de Tarragona dins de l’estratègia de creixement i diversificació de tràfics. La infraestructura portuària tarragonina ofereix serveis i disponibilitat de superfície per a aquest tipus de càrregues, com són les àmplies àrees operacionals als molls, les rampes ro-ro i l’excel•lent accessibilitat; alhora el Port de Tarragona posa a disposició dels clients altres serveis eficients com l’estiba altament qualificada i l’eficiència dels seus professionals.

L'activitat principal de les empreses del Port, pel que fa a project cargo, és la fabricació de grans estructures metàl•liques i de caldereria, per a plantes de cicle combinat, naus industrials, ponts i passarel•les, forns de centrals tèrmiques, grans dipòsits de gas, xemeneies i altres elements de refineries.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona