Dos creuers visiten demà el Port de Tarragona

Dos creuers visiten demà el Port de Tarragona
19 Oct
2016

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Tarragona Cruise Port Costa Daurada continua assolint fites
El ‘Hamburg’ de la companyia Plantours i el ‘Serenissima’ de la companyia Noble Caledonia, fan escala simultània a la instal·lació portuària

El Port de Tarragona atendrà demà, per primera vegada, dos escales simultànies de creuers. El vaixell de luxe ‘Serenissima’ atracarà a les instal·lacions de Port Tarraco a les 6.30h procedent de Barcelona i amb 110 passatgers a bord i una tripulació de 90 persones, aproximadament. Turistes britànics desembarcaran a primera hora del matí i tindran l’opció de visitar el territori de manera lliure, o bé contractar una excursió de l’ampli ventall d’activitats que s’ofereixen a les companyies de creuers que aposten pel Port de Tarragona. El vaixell salparà a les 19h amb direcció València.

És la primera vegada que el ‘Serenissima’ visita el Port de Tarragona, és un creuer petit però de gran luxe i compta amb 87 metres d’eslora, una mànega de 13,30 m. i 4,95 m. de calat màxim.

Per altra banda, el creuer ‘Hamburg’ atracarà a les 8h a la terminal de creuers del Port de Tarragona, ubicada al dic de Llevant, amb 400 passatgers a bord, principalment de nacionalitat alemanya. Els creueristes també tindran l’opció de visitar el territori de manera lliure o bé participar de les excursions que se’ls ofereixen. El vaixell salparà a la 13h del mateix dijous amb direcció Alghero (Itàlia) per continuar la seva ruta pel Mediterrani.

Aquesta també és la primera ocasió en la que el ‘Hamburg’ fixa el Port de Tarragona com una de les seves escales. El creuer pertany a la naviliera Plantours Kreuzfahrten, té una eslora de 145 metres i opera com a creuer des de l’any 1989.

Un territori que sorprèn a les companyies navilieres

Tarragona Cruise Port Costa Daurada pretén que cada creuerista gaudeixi d’una experiència única quan visita el territori, una destinació en la que conflueixen totes les virtuts de l’estil de vida mediterrani: gastronomia, bodegues, sol, platges daurades, tradició, cultura, patrimoni monumental, arquitectura modernista, oci, relax, naturalesa i esports.

Trànsit passeig de l’Escullera. Restringit accés des de les 7 a les 14h

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera, és per aquest motiu que des de dijous a les 7h i fins les 14h els vianants i runners només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona