Dos creuers visiten demà el Port de Tarragona

Dos creuers visiten demà el Port de Tarragona
19 Oct
2016

Tarragona Cruise Port Costa Daurada continua assolint fites
El ‘Hamburg’ de la companyia Plantours i el ‘Serenissima’ de la companyia Noble Caledonia, fan escala simultània a la instal·lació portuària

El Port de Tarragona atendrà demà, per primera vegada, dos escales simultànies de creuers. El vaixell de luxe ‘Serenissima’ atracarà a les instal·lacions de Port Tarraco a les 6.30h procedent de Barcelona i amb 110 passatgers a bord i una tripulació de 90 persones, aproximadament. Turistes britànics desembarcaran a primera hora del matí i tindran l’opció de visitar el territori de manera lliure, o bé contractar una excursió de l’ampli ventall d’activitats que s’ofereixen a les companyies de creuers que aposten pel Port de Tarragona. El vaixell salparà a les 19h amb direcció València.

És la primera vegada que el ‘Serenissima’ visita el Port de Tarragona, és un creuer petit però de gran luxe i compta amb 87 metres d’eslora, una mànega de 13,30 m. i 4,95 m. de calat màxim.

Per altra banda, el creuer ‘Hamburg’ atracarà a les 8h a la terminal de creuers del Port de Tarragona, ubicada al dic de Llevant, amb 400 passatgers a bord, principalment de nacionalitat alemanya. Els creueristes també tindran l’opció de visitar el territori de manera lliure o bé participar de les excursions que se’ls ofereixen. El vaixell salparà a la 13h del mateix dijous amb direcció Alghero (Itàlia) per continuar la seva ruta pel Mediterrani.

Aquesta també és la primera ocasió en la que el ‘Hamburg’ fixa el Port de Tarragona com una de les seves escales. El creuer pertany a la naviliera Plantours Kreuzfahrten, té una eslora de 145 metres i opera com a creuer des de l’any 1989.

Un territori que sorprèn a les companyies navilieres

Tarragona Cruise Port Costa Daurada pretén que cada creuerista gaudeixi d’una experiència única quan visita el territori, una destinació en la que conflueixen totes les virtuts de l’estil de vida mediterrani: gastronomia, bodegues, sol, platges daurades, tradició, cultura, patrimoni monumental, arquitectura modernista, oci, relax, naturalesa i esports.

Trànsit passeig de l’Escullera. Restringit accés des de les 7 a les 14h

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera, és per aquest motiu que des de dijous a les 7h i fins les 14h els vianants i runners només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors