El Port de Tarragona es presenta a Fruit Attraction com un port de referència en tràfic de productes hortofrutícoles

El Port de Tarragona es presenta a Fruit Attraction com un port de referència en tràfic de productes hortofrutícoles
05 Oct
2016

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El Port de Tarragona participa un any més a la fira Fruit Attraction i reforça la seva promoció completant la seva presència amb Arola Aduanas y Consignaciones, Fruport Tarragona SL i DP World Tarragona, SA, amb estand propi 7E10B (pavelló 7).

Tota Europa es dóna cita en aquesta fira que se celebra entre els dies 5 i 7 d’octubre a Madrid, i que any rere any incrementa el seu reconeixement en el marc internacional amb més de 30.000 m2 d'oferta per a expositors i on hi participaran més de 1.000 empreses.

Tarragona, un port de referència

El Port de Tarragona, és un sòlid referent internacional que ha assolit un progressiu posicionament en el rànquing de ports espanyols, refermant els bons resultats a pesar del context econòmic. La localització estratègica en el sud d'Europa ha contribuït a reforçar les relacions internacionals, especialment en la importació de fruita, consolidant-se com a port d'entrada per a fruita tropical a la península Ibèrica. Al seu torn, per donar sortida al trànsit hortofructícola, el Port de Tarragona disposa d'unes infraestructures i uns serveis intermodals que el converteixen en la millor opció a la Mediterrània per a la distribució cap a la península Ibèrica i Europa.

El tràfic de productes hortofrutícoles està assistint a un important creixement al Port de Tarragona, el 2015 va tancar els resultats en aquest tràfic superant les 161.000 tones, amb un especial protagonisme als kiwis, principalment d’Itàlia i Nova Zelanda, i la pinya i plàtans que arriba procedent de Costa Rica. En el que portem d’any, el Port de Tarragona ha mogut gairebé 110.000 tones, un 7,7% més que en el període de gener-agost de l’any anterior.

Instal·lacions i serveis eficients

La infraestructura portuària tarragonina disposa d’unes instal•lacions refrigerades de més de 20.000 m2 i amb una terminal de contenidors que complementa els serveis a l’exportació, facilitant ambdós serveis de valor afegit per aquest tràfic; picking, consolidació, controls qualitat, etiquetatge, etc.

Connexions marítimes amb els principals productors

El Port de Tarragona disposa de connexions marítimes amb els principals països exportadors de fruita, que es tradueixen en serveis regulars amb Nova Zelanda, Costa Rica, Colòmbia i República Dominicana. La major part dels kiwis que es consumeixen a la Península entren pel Port de Tarragona, així com diferents varietats de pinyes, plàtans i alvocats. L'oferta de serveis regulars es completa amb el Canadà i els Estats Units d'Amèrica

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona