El Port de Tarragona es presenta a Fruit Attraction com un port de referència en tràfic de productes hortofrutícoles

El Port de Tarragona es presenta a Fruit Attraction com un port de referència en tràfic de productes hortofrutícoles
05 Oct
2016

El Port de Tarragona participa un any més a la fira Fruit Attraction i reforça la seva promoció completant la seva presència amb Arola Aduanas y Consignaciones, Fruport Tarragona SL i DP World Tarragona, SA, amb estand propi 7E10B (pavelló 7).

Tota Europa es dóna cita en aquesta fira que se celebra entre els dies 5 i 7 d’octubre a Madrid, i que any rere any incrementa el seu reconeixement en el marc internacional amb més de 30.000 m2 d'oferta per a expositors i on hi participaran més de 1.000 empreses.

Tarragona, un port de referència

El Port de Tarragona, és un sòlid referent internacional que ha assolit un progressiu posicionament en el rànquing de ports espanyols, refermant els bons resultats a pesar del context econòmic. La localització estratègica en el sud d'Europa ha contribuït a reforçar les relacions internacionals, especialment en la importació de fruita, consolidant-se com a port d'entrada per a fruita tropical a la península Ibèrica. Al seu torn, per donar sortida al trànsit hortofructícola, el Port de Tarragona disposa d'unes infraestructures i uns serveis intermodals que el converteixen en la millor opció a la Mediterrània per a la distribució cap a la península Ibèrica i Europa.

El tràfic de productes hortofrutícoles està assistint a un important creixement al Port de Tarragona, el 2015 va tancar els resultats en aquest tràfic superant les 161.000 tones, amb un especial protagonisme als kiwis, principalment d’Itàlia i Nova Zelanda, i la pinya i plàtans que arriba procedent de Costa Rica. En el que portem d’any, el Port de Tarragona ha mogut gairebé 110.000 tones, un 7,7% més que en el període de gener-agost de l’any anterior.

Instal·lacions i serveis eficients

La infraestructura portuària tarragonina disposa d’unes instal•lacions refrigerades de més de 20.000 m2 i amb una terminal de contenidors que complementa els serveis a l’exportació, facilitant ambdós serveis de valor afegit per aquest tràfic; picking, consolidació, controls qualitat, etiquetatge, etc.

Connexions marítimes amb els principals productors

El Port de Tarragona disposa de connexions marítimes amb els principals països exportadors de fruita, que es tradueixen en serveis regulars amb Nova Zelanda, Costa Rica, Colòmbia i República Dominicana. La major part dels kiwis que es consumeixen a la Península entren pel Port de Tarragona, així com diferents varietats de pinyes, plàtans i alvocats. L'oferta de serveis regulars es completa amb el Canadà i els Estats Units d'Amèrica

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona