Festival 'Ja Veus 2020' - Lia Sampai

   Sunday, 1. March 2020, 12:00

 

Ja_Veus_El_Teatret_del_Serrallo.jpg

 

JA VEUS

Des de sempre, joglars, poetes, contacontes, pregoners, cantautors i molt altres, han transmès la història, el pensament, les emocions i esdeveniments a viva veu. Avui, encara alcem aquesta veu per transmetre coneixement i emocionar-nos, per retrobar-nos al voltant d'un foc o d'un escenari per aprendre i compartir-ho amb els altres" #laveuenstransforma #javeus2020 El Festival Ja Veus arriba al seu quart any de vida amb activitats per a tots els públics i amb l’objectiu de sorprendre. En total, ofereix 7 concerts i 7 activitats culturals que s’allargaran fins al 4 d’abril, en diferents espais de Tarragona. ;

LIA SAMPAI- presenta 'La fada ignorant'

Lia Sampai neix a Barcelona el 1995. Comença a escriure a partir de vivències personals, senzillesa i intimitat formen el seu so. Les seves cançons ens transporten a l'origen de la identitat i a l'essència de les petites coses. Varietats occidental i oriental conformen el seu conjunt de cançons pròpies, totes en català.

El seu primer treball (autoeditat, 2019) porta per nom LA FADA IGNORANT, on l'acompanya el guitarrista Adrià Pagès. A finals de l’any 2019 estrena cançó i videoclip “Pinyols de gel”, dedicat als incendis que es van viure a la Ribera d’Ebre l’estiu del mateix any. Per aquest motiu, el festival Ja Veus ha decidit entregar la recaptació del concert a la iniciativa solidària Rebrotem, que té per objectiu ajudar els afectats pel gran incendi del passat estiu a la Ribera d'Ebre, les Garrigues i el Segrià.

A més a més, l‘acte serà acompnayat per un tast de cervesa Lutra, una cervesa que realitzen a la Reserva Natural de Sebes.

L’acte serà doncs, una homenatge a les Terres de la Ribera d’Ebre que van patir un terrible incendi, un record als afectats, i un crit d’esperança on participaran aquestes entitats esmentades, compartint un concert que és un cant intimista a la vida i presentant-se a la ciutat de Tarragona, on farem sentir la veu d’aquesta història. ;

 

5€ anticipada, La recaptació del concert anirà a la iniciativa Rebrotem
Programa complet 'Ja Veus' 

El Teatret del Serrallo

+ info
 

Location 

El Teatret
Carrer Trafalgar, 25
Tarragona
Catalunya
43004
Espanya
977 259 400
http://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/teatret-del-serrallo

 

 

 

 

id: 1021

 

 

TO KNOW MORE