‘Via Lliure’, de RAC1, convertirà el Museu del Port de Tarragona en un plató radiofònic obert al públic

‘Via Lliure’, de RAC1, convertirà el Museu del Port de Tarragona en un plató radiofònic obert al públic
15 Oct
2021

El pròxim 17 d’octubre, el periodista Xavi Bundó i l’equip de Via Lliure, retransmetran en directe des de la primera planta del nou Museu del Port

El programa, dividit en dues parts, estarà obert al públic a partir de les 10:30h aproximadament, atenent les mesures COVID 19

Aquest diumenge, 17 d’octubre, el nou Museu del Port Tarragona serà protagonista i plató excepcional del magazín radiofònic matinal dels caps de setmana ‘Via Lliure’ de RAC1. El programa, liderat pel periodista Xavi Bundó desembarcarà, amb el seu equip, fent servir la primera planta del Museu per retransmetre en directe el seu programa de les 7:00h del matí fins a les 14:00 h del migdia.

El Museu es convertirà en el nou i original emplaçament del programa Via Lliure des d’on persones vinculades amb el món de la mar, amb experiències, anècdotes i trajectòries relacionades amb el Port donaran un ‘toc’ salat, personal i emotiu.

El programa, en directe des de la primera planta del Museu, comptarà amb un públic d’unes vuitanta persones, atenent les mesures d’aforament de la COVID 19. A més dels convidats i convidades que formaran part del programa com a protagonistes en aquest rellevant esdeveniment a la ciutat de Tarragona.

El programa estarà dividit en dues parts. La primera part, l’equip de Via Lliure conduït pel periodista Bundó, retransmetrà de 7:00h a 10:30h del matí sense públic. A partir les 10:30 començarà la segona part del programa i, llavors, el Museu obrirà les portes per tal que tothom que vulgui es pugui apropar i sentir, de ben a prop, les històries i, veure, en primera persona com es duu a terme un programa radiofònic en directe, a més de comprovar la transformació del Museu en un plató radiofònic.

‘Via Lliure’, donarà pas a descobrir el nou Museu del Port i a conèixer les primeres impressions del nou espai tarragoní. El Port de Tarragona convida a venir i seguir en directe el programa de ràdio que, complementarà el seu acomiadament al Museu, amb actuacions musicals en directe per amenitzar una trobada molt especial i, que de ben segur, quedarà tatuada a la memòria històrica del Museu del Port, de la ciutat i de totes les persones que, d’una manera o altra, vulguin participar en aquest esdeveniment.

El programa Via Lliure de RAC 1

Via Lliure s’emet dissabtes i diumenges amb gairebé un milió d’oients fet que el posiciona com a programa líder d’audiència a Catalunya consolidant la seva posició de lideratge per quarta vegada consecutiva. Cal afegir que la cadena RAC1 és líder a Catalunya des de l’any 2009, arribant a 966.000 oients diaris segons les dades dels darrers mesos reportades per EGM (Estudi General de Mitjans). Es tracta de xifres mai aconseguides per altres emissores catalanes, fet que posiciona a RAC 1 com l’emissora més escoltada. L’EGM concedeix uns quants rècords a RAC1 per les seves altíssimes dades d’audiència i per la seva oferta puntera aconseguint resultats inèdits que la consoliden com emissora vital a Catalunya.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona