‘Via Lliure’, de RAC1, convertirà el Museu del Port de Tarragona en un plató radiofònic obert al públic

‘Via Lliure’, de RAC1, convertirà el Museu del Port de Tarragona en un plató radiofònic obert al públic
15 Oct
2021

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El pròxim 17 d’octubre, el periodista Xavi Bundó i l’equip de Via Lliure, retransmetran en directe des de la primera planta del nou Museu del Port

El programa, dividit en dues parts, estarà obert al públic a partir de les 10:30h aproximadament, atenent les mesures COVID 19

Aquest diumenge, 17 d’octubre, el nou Museu del Port Tarragona serà protagonista i plató excepcional del magazín radiofònic matinal dels caps de setmana ‘Via Lliure’ de RAC1. El programa, liderat pel periodista Xavi Bundó desembarcarà, amb el seu equip, fent servir la primera planta del Museu per retransmetre en directe el seu programa de les 7:00h del matí fins a les 14:00 h del migdia.

El Museu es convertirà en el nou i original emplaçament del programa Via Lliure des d’on persones vinculades amb el món de la mar, amb experiències, anècdotes i trajectòries relacionades amb el Port donaran un ‘toc’ salat, personal i emotiu.

El programa, en directe des de la primera planta del Museu, comptarà amb un públic d’unes vuitanta persones, atenent les mesures d’aforament de la COVID 19. A més dels convidats i convidades que formaran part del programa com a protagonistes en aquest rellevant esdeveniment a la ciutat de Tarragona.

El programa estarà dividit en dues parts. La primera part, l’equip de Via Lliure conduït pel periodista Bundó, retransmetrà de 7:00h a 10:30h del matí sense públic. A partir les 10:30 començarà la segona part del programa i, llavors, el Museu obrirà les portes per tal que tothom que vulgui es pugui apropar i sentir, de ben a prop, les històries i, veure, en primera persona com es duu a terme un programa radiofònic en directe, a més de comprovar la transformació del Museu en un plató radiofònic.

‘Via Lliure’, donarà pas a descobrir el nou Museu del Port i a conèixer les primeres impressions del nou espai tarragoní. El Port de Tarragona convida a venir i seguir en directe el programa de ràdio que, complementarà el seu acomiadament al Museu, amb actuacions musicals en directe per amenitzar una trobada molt especial i, que de ben segur, quedarà tatuada a la memòria històrica del Museu del Port, de la ciutat i de totes les persones que, d’una manera o altra, vulguin participar en aquest esdeveniment.

El programa Via Lliure de RAC 1

Via Lliure s’emet dissabtes i diumenges amb gairebé un milió d’oients fet que el posiciona com a programa líder d’audiència a Catalunya consolidant la seva posició de lideratge per quarta vegada consecutiva. Cal afegir que la cadena RAC1 és líder a Catalunya des de l’any 2009, arribant a 966.000 oients diaris segons les dades dels darrers mesos reportades per EGM (Estudi General de Mitjans). Es tracta de xifres mai aconseguides per altres emissores catalanes, fet que posiciona a RAC 1 com l’emissora més escoltada. L’EGM concedeix uns quants rècords a RAC1 per les seves altíssimes dades d’audiència i per la seva oferta puntera aconseguint resultats inèdits que la consoliden com emissora vital a Catalunya.

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona