Pere Lloret Ordeix, darrer personatge del cicle ‘Personatges de la II República a Tarragona’ organitzat per l’Arxiu del Port

Pere Lloret Ordeix, darrer personatge del cicle ‘Personatges de la II República a Tarragona’ organitzat per l’Arxiu del Port
24 Maig
2021

Per assistir via streaming a la conferència cal accedir a https://youtu.be/lHbKGdu2ybU

Per assistir presencialment a la conferència s’ha de fer una reserva prèvia a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Un total de 222 persones han participat en les tres primeres conferències ja emeses

Demà dimarts a les 19:00 hores tindrà lloc la darrera conferència, organitzada per l’Arxiu del Port de Tarragona, emmarcada dins del cicle ‘Personatges de la II República a Tarragona.

En aquesta ocasió, Jordi Piqué Padró, arxiver i historiador, desglossarà el personatge de Peret Lloret Ordeix (1877-1967) que va ser alcalde de la ciutat de Tarragona en època republicana.

La conferència es podrà seguir en temps real a través del canal de Youtube del Port de Tarragona seguint l’enllaç https://youtu.be/lHbKGdu2ybU, alhora, que s’hi podrà assistir prèvia reserva a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. L’aforament màxim, al Tinglado 1 del Moll de Costa, per garantir les mesures sanitàries, serà d’una cinquantena de persones.

Acollida del cicle ‘Personatges de la II República a Tarragona’

La responsable de l’Arxiu del Port, Coia Escoda, ressalta la gran acollida que han tingut les conferències ja realitzades. Assenyala que la fórmula mixta dels actes, presencial al Tinglado 1, virtual mitjançant canal Youtube @PortTarragona, han aconseguit, en les tres primeres conferències, un total de 222 persones, 105 presencials i 117 al canal Youtube.

La marca cultural del Port, Moll de Costa, assenyala, sens dubte, que l’esforç ha valgut la pena i s’ha complert amb escreix l’objectiu de fer arribar aquestes interessants xerrades a un ampli nombre de persones.

Cal afegir, que al canal Youtube @PortTarragona es poden veure les conferències ja emeses, que a hores d’ara han obtingut un total de 461 visualitzacions.

Actes en commemoració i protagonistes

Amb motiu del 90è aniversari de la proclamació de la II República i, en un exercici clar de recuperació de la memòria històrica, un seguit d’institucions i entitats de Tarragona han organitzat diferents actes per celebrar aquesta efemèride.

Des del 13 d’abril i fins al 15 de desembre sota el títol: ‘14 d’abril de 1931: 90 anys de la Segona República. Programa de Memòria Històrica de Tarragona’, tindran lloc gairebé una trentena d’actes i activitats proposades per més d’una quinzena d’entitats de Tarragona.

L’Arxiu del Port s’ha volgut sumar a aquesta iniciativa i espera que, l’èxit de les conferències ja emeses, es consolidi amb la darrera xerrada per rescatar el relat d’uns personatges històrics.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona