El III Agrifood International Congress converteix el Port de Tarragona en el centre internacional del sector agroalimentari

El III Agrifood International Congress converteix el Port de Tarragona en el centre internacional del sector agroalimentari
03 Maig
2021

El Congrés s’inaugura dimecres amb la presència del president del Port , Josep M Cruset i del president de Ports de l’Estat, Francisco Toledo

El programa compta amb més de 20 ponents internacionals

El Port de Tarragona acull aquest dimecres i dijous el tercer congrés internacional del sector agroalimentari. Agrifood International Congress convertirà el Port de Tarragona en el centre neuràlgic del sector agroalimentari. Aquest any el congrés serà en format virtual i bilingüe i comptarà amb el suport de les grans multinacionals del sector.

L’objectiu d’aquesta tercera edició del congrés internacional és intercanviar coneixement i informació sobre tots els aspectes tècnics que afecten al sector, així com fomentar el networking entre tots els actors per enfortir les relacions comercials.

En aquest congrés, organitzat conjuntament amb Ports de l’Estat, es donaran cita les principals empreses que integren el sector agroalimentari: empreses estibadores, consignatàries, importadores, fabricants de pinsos, shippers, control companies, etc.

Les inscripcions per al congrés han crescut de forma exponencial en aquestes últimes setmanes, la xifra de persones inscrites supera ja les 300. Els registres es poden seguir fent a través del web https://www.agrifoodporttarragona.com/ fins al mateix dia de l’inici del congrés.

Programa de l’Agrifood International Congress

El propi president del de l’Autoritat Portuària de Tarragona, Josep M. Cruset, i el president de Puertos del Estado, Francisco Toledo, inauguraran i donaran la benvinguda a totes les persones assistents al III Agrifood International Congress.

El Port de Tarragona ha preparat un programa per a les dues jornades amb continguts variats que recullen les temàtiques més rellevants de present i de futur  del sector agroalimentari com logistica, producció alimentària, mercats de primeres matèries o geopolítica i economia de mercats, tot això de la mà de representants de les empreses del sector i també experts sobre política agroalimentària.

Un congrés consolidat

L’Agrifood International Congress va néixer l’any 2016 com a punt de trobada de tots els agents implicats en el sector agroalimentari i on es donaven a conèixer totes les novetats del sector; al 2018 es va fer la segona edició i la tercera estava prevista per al 2020.

A causa de l'impacte de la Covid-19, el Port de Tarragona va decidir traslladar la 3a edició de l’Agrifood International Congress als dies 5 i 6 de maig de 2021 i al 2020 es realitzava l’Agrifood Virtual Meeting per mantenir el contacte amb totes les parts interessades.

Tarragona capital dels agroalimentaris

El Port de Tarragona manté un indiscutible lideratge en el moviment de productes agroalimentaris, tant a nivell estatal com a la Mediterrània, donant un valor afegit a aquesta activitat econòmica gràcies als serveis i infraestructures especialitzats disposa.

L'alta especialització portuària en el tràfic de agroalimentaris facilita que al Port de Tarragona es treballi amb una àmplia varietat de productes (més de 70) i subproductes agroalimentaris, el que situa al port en una posició molt destacada respecte a la resta de ports europeus.

A l'àrea d'influència (hinterland) més immediata del Port de Tarragona (que comprèn Catalunya i Aragó), es fabrica el 40% del total de producció de pinsos de l’Estat, i aquesta matèria primera s'importa a través del Port de Tarragona.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors