El Port de Tarragona present a la reconeguda fira del sector de creuers Seatrade Cruise Virtual

El Port de Tarragona present a la reconeguda fira del sector de creuers Seatrade Cruise Virtual
08 Oct
2020

El Port ha participat amb un estand virtual propi presentant les seves potencialitats com a destí sense cap restricció geogràfica

El Port vol incentivar la indústria de creuers, fomentar la innovació i enfortir les relacions per generar noves oportunitats de negoci.

El Port de Tarragona ha participat amb estand propi a la fira Seatrade Cruise Virtual organitzada, per primera vegada, com un esdeveniment en format virtual a causa de la situació actual de la pandèmia COVID -19. En un principi, aquesta fira havia estat organitzada a la ciutat de Màlaga.

El Port ha estat durant quatre dies, del 5 al 8 d’octubre, participant actiu amb més d’una desena de reunions virtuals i assistint a diverses conferències i trobades virtuals a la fira que, representa un centre neuràlgic de la comunitat mundial de creuers, carregat de networking, proveïment i innovació.

Un dels objectius principals d’aquest any per al Port és el desenvolupament i la implementació de noves mesures per adaptar-se i fer un ‘re-start’ al sector turístic de creuers. Per aquesta raó el Port ha volgut treballar la seva oferta a mig llarg termini preparant les temporades de 2022 i 2023. L’equip responsable dels creuers al Port de Tarragona ha volgut potenciar i presentar la seva oferta i ha treballat per enfortir les relacions per generar oportunitats de negoci. L’equip encarregat del projecte de creuers al Port de Tarragona valora la seva participació com una bona oportunitat per parlar sobre els futurs projectes del Port i de futures oportunitats d’escales a la ciutat de Tarragona.

El Port ha aprofitat aquest esdeveniment virtual per facilitar connexions úniques entre assistents i proveïdors proporcionant una experiència personalitzada i, així, fer créixer la seva potencial cartera de clients.

L’organisme també ha destacat la trajectòria del projecte de creuers a Tarragona dels darrers anys amb un augment exponencial de passatgers i la seva aposta amb l’actual construcció del nou moll de Balears. Una nova terminal de creuers per rebre, a partir del 2021, quatre vaixells simultanis, amb una línia d’atracada de 700 m al dic de Llevant, més 450 metres en el nou moll de Balears, tot això amb 16 metres de calat que permetrà l’atracada dels creuers més grans del món.

L’excepcional ocasió ha permès arribar a un públic global sense restriccions geogràfiques i malgrat que els creuers han aturat la seva activitat, es constata que les empreses s’estan preparant per a la tornada i estan buscant noves oportunitats per quan els creuers puguin tornar a navegar. Seatrade Cruise Virtual ha estat una gran oportunitat per al Port de Tarragona per presentar l’oferta i les noves mesures treballades, per l’equip de professionals, per abordar els reptes i per preparar el Port de Tarragona com a destinació de creuers en la ‘nova normalitat’

Una fira reconeguda al món del creuer

La fira, inaugurada l’any 1970, ha liderat la indústria del creuer a través de cinc dècades de creixement, desenvolupament i canvi. Amb un abast incomparable, té contactes amb més de 80 línies de creuers i més de 140 països. Cal afegir que participen més de 80 marques de línies de creuers i més de 4.000 proveïdors, raons per les quals el port tarragoní s’ha presentat i aprofitat els avantatges que dóna un esdeveniment d’aquestes característiques.

Amb aquestes dades, aquesta fira exclusivament per al sector de creuers, es reafirma la gran oportunitat que suposa participar en aquest tipus d’esdeveniment on Port de Tarragona ha tingut l’ocasió de mostrar les seves potencialitats com a destí de creuers davant dels principals agents turístics a escala internacional.

Compromís amb la sostenibilitat

El Port de Tarragona ha volgut deixar constància del seu ferma compromís amb l’entorn i el medi ambient. És per això que la seva estratègia, també dins del sector del turisme creuerístic, es basa en la implementació de mesures que vetllin pel benestar econòmic, mediambiental i social. Exemples d’aquestes mesures són la reducció de les emissions de carboni, la creació de menys residus o la mesura dels impactes en l’àmbit social.

El Port, davant una situació complexa derivada de la crisi de la COVID 19, declara que, ‘El Port de Tarragona sempre vetllarà per la seguretat i la salut de les persones’.

Etiquetat com
  • Creuers a Tarragona
  • Creuers

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

JORNADES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Jornades - Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició Jornades de l'Aigua Port Tarragona

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors