Atrás

El Port de Tarragona i l’Aeroport de Reus crearan equips tècnics de treball per generar oportunitats de negoci

El Port de Tarragona i l’Aeroport de Reus crearan equips tècnics de treball per generar oportunitats de negoci
31 Oct
2019

Reunió de treball del president del Port amb el director de l’Aeroport de Reus

El president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, ha rebut avui la visita del director de l’Aeroport de Reus, Juan Crespo, per aprofundir en el coneixement mutu i en la col·laboració entre aquestes dues grans infraestructures del Camp de Tarragona. La visita ha superat el marc purament institucional i s’ha centrat en la cerca de sinergies entre ambdues organitzacions en un objectiu comú de servei i impuls econòmic del territori.

El director de l’Aeroport i el president del Port han compartit la visió sobre el futur de les dues infraestructures i el moment determinant que es presenta davant noves oportunitats de negoci, en aquest cas, centrades en el turisme. La trobada, promoguda pel Port de Tarragona, “s’emmarca en l’impuls d’un posicionament estratègic territorial del Port que permeti la suma de potencials i la generació de sinergies entre diferents actors econòmics del territori”, explica Josep Maria Cruset.

La reunió ha servit per constatar els punts en comú entre el Port i l’Aeroport que també aposta per obrir l’aeròdrom reusenc al territori i per un alineament estratègic amb la resta d’institucions del Camp de Tarragona. Cruset i Crespo també s’han establert els mecanismes de coordinació de les dues infraestructures a nivell tècnic per tal de posar en marxa diferents equips de treball que materialitzin les estratègies compartides.

Aquest objectiu de col·laboració passa primer per un aprofundiment del coneixement mutu. Tant és així que la segona part de la trobada Port-Aeroport ha consistit en la visita de l’interior de les instal·lacions portuàries per part del director de l’aeroport per conèixer el detall de les diferents operatives de mercaderies i de passatgers. Així mateix, en les pròximes setmanes es preveu que hi hagi una segona trobada, en aquest cas però serà una visita dels responsables del Port a les instal·lacions de l’Aeroport de Reus.

Cruset ha valorat molt positivament la trobada i considera que “sense cap mena de dubte, el fet que els dos responsables compartim la mateixa percepció del rol que han de jugar les dues organitzacions estratègiques en el territori i per al territori, fa que es puguin crear sinergies noves i tenir punts de vista innovadors per tal d’augmentar la competitivitat conjunta de les dues infraestructures, així com la qualitat dels serveis prestats”.

 

Canals socials

Propers esdeveniments fires i jornades

Dilluns 21 Març 2022
Dijous 2 Juny 2022
00:00 - 00:00
Oberta la VII Convocatòria d’Ajudes Sílvia Cuesta a projectes solidaris de PortSolidari-PortTarragona

Dimarts 17 Mai 2022
Dijous 19 Mai 2022
00:00 - 00:00
Break Bulk Europe

Dimecres 18 Mai 2022
Dijous 19 Mai 2022
00:00 - 00:00
V Congreso internacional de Seguridad Industrial en puertos
Sede Afundación A Coruña

Avís de circulació

29 Mai 2022
29 Mai 2022
Arribada creuer
Km. 0

 

  Ajudeu-nos a millorar

      Heu trobat alguna incidència? 

                Aviseu-nos