El Port de Tarragona i l’Aeroport de Reus crearan equips tècnics de treball per generar oportunitats de negoci

El Port de Tarragona i l’Aeroport de Reus crearan equips tècnics de treball per generar oportunitats de negoci
31 Oct
2019

Reunió de treball del president del Port amb el director de l’Aeroport de Reus

El president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, ha rebut avui la visita del director de l’Aeroport de Reus, Juan Crespo, per aprofundir en el coneixement mutu i en la col·laboració entre aquestes dues grans infraestructures del Camp de Tarragona. La visita ha superat el marc purament institucional i s’ha centrat en la cerca de sinergies entre ambdues organitzacions en un objectiu comú de servei i impuls econòmic del territori.

El director de l’Aeroport i el president del Port han compartit la visió sobre el futur de les dues infraestructures i el moment determinant que es presenta davant noves oportunitats de negoci, en aquest cas, centrades en el turisme. La trobada, promoguda pel Port de Tarragona, “s’emmarca en l’impuls d’un posicionament estratègic territorial del Port que permeti la suma de potencials i la generació de sinergies entre diferents actors econòmics del territori”, explica Josep Maria Cruset.

La reunió ha servit per constatar els punts en comú entre el Port i l’Aeroport que també aposta per obrir l’aeròdrom reusenc al territori i per un alineament estratègic amb la resta d’institucions del Camp de Tarragona. Cruset i Crespo també s’han establert els mecanismes de coordinació de les dues infraestructures a nivell tècnic per tal de posar en marxa diferents equips de treball que materialitzin les estratègies compartides.

Aquest objectiu de col·laboració passa primer per un aprofundiment del coneixement mutu. Tant és així que la segona part de la trobada Port-Aeroport ha consistit en la visita de l’interior de les instal·lacions portuàries per part del director de l’aeroport per conèixer el detall de les diferents operatives de mercaderies i de passatgers. Així mateix, en les pròximes setmanes es preveu que hi hagi una segona trobada, en aquest cas però serà una visita dels responsables del Port a les instal·lacions de l’Aeroport de Reus.

Cruset ha valorat molt positivament la trobada i considera que “sense cap mena de dubte, el fet que els dos responsables compartim la mateixa percepció del rol que han de jugar les dues organitzacions estratègiques en el territori i per al territori, fa que es puguin crear sinergies noves i tenir punts de vista innovadors per tal d’augmentar la competitivitat conjunta de les dues infraestructures, així com la qualitat dels serveis prestats”.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

JORNADES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Jornades - Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició Jornades de l'Aigua Port Tarragona

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors