El Port de Tarragona i l’Aeroport de Reus crearan equips tècnics de treball per generar oportunitats de negoci

El Port de Tarragona i l’Aeroport de Reus crearan equips tècnics de treball per generar oportunitats de negoci
31 Oct
2019

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Reunió de treball del president del Port amb el director de l’Aeroport de Reus

El president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, ha rebut avui la visita del director de l’Aeroport de Reus, Juan Crespo, per aprofundir en el coneixement mutu i en la col·laboració entre aquestes dues grans infraestructures del Camp de Tarragona. La visita ha superat el marc purament institucional i s’ha centrat en la cerca de sinergies entre ambdues organitzacions en un objectiu comú de servei i impuls econòmic del territori.

El director de l’Aeroport i el president del Port han compartit la visió sobre el futur de les dues infraestructures i el moment determinant que es presenta davant noves oportunitats de negoci, en aquest cas, centrades en el turisme. La trobada, promoguda pel Port de Tarragona, “s’emmarca en l’impuls d’un posicionament estratègic territorial del Port que permeti la suma de potencials i la generació de sinergies entre diferents actors econòmics del territori”, explica Josep Maria Cruset.

La reunió ha servit per constatar els punts en comú entre el Port i l’Aeroport que també aposta per obrir l’aeròdrom reusenc al territori i per un alineament estratègic amb la resta d’institucions del Camp de Tarragona. Cruset i Crespo també s’han establert els mecanismes de coordinació de les dues infraestructures a nivell tècnic per tal de posar en marxa diferents equips de treball que materialitzin les estratègies compartides.

Aquest objectiu de col·laboració passa primer per un aprofundiment del coneixement mutu. Tant és així que la segona part de la trobada Port-Aeroport ha consistit en la visita de l’interior de les instal·lacions portuàries per part del director de l’aeroport per conèixer el detall de les diferents operatives de mercaderies i de passatgers. Així mateix, en les pròximes setmanes es preveu que hi hagi una segona trobada, en aquest cas però serà una visita dels responsables del Port a les instal·lacions de l’Aeroport de Reus.

Cruset ha valorat molt positivament la trobada i considera que “sense cap mena de dubte, el fet que els dos responsables compartim la mateixa percepció del rol que han de jugar les dues organitzacions estratègiques en el territori i per al territori, fa que es puguin crear sinergies noves i tenir punts de vista innovadors per tal d’augmentar la competitivitat conjunta de les dues infraestructures, així com la qualitat dels serveis prestats”.

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona