Atrás

L’alcalde de la ciutat turca de Çanakkale visita el Port de Tarragona

L’alcalde de la ciutat turca de Çanakkale visita el Port de Tarragona
12 Jul
2019

La delegació de Turquia s’ha interessat pels projectes innovadors impulsat pel Port

 

Tarragona i Çanakkale formen part d’un projecte europeu sobre Smart Cities

 

El Port de Tarragona ha rebut aquest divendres una delegació turca de Çanakkale, un municipi de prop de 100.000 habitants, que comparteix amb la ciutat de Tarragona un projecte europeu sobre el futur de les smart cities. El director de l’Àrea d’Estratègia, Qualitat i Innovació del Port, Josep Maria Maceira, ha rebut l'alcalde Ülgur Gökhan i el seus acompanyants a la seu de l’Autoritat Portuària de Tarragona (APT) en una trobada per explicar els projectes innovadors impulsats pel Port de Tarragona.

 

Els representants de Çanakkale han pogut conèixer de primera mà el projecte “Som-Inn Port, Ecosistema d'Innovació del Port de Tarragona”, desenvolupat en el marc del Pla d' Innovació del Port, i concebut com espai de col·laboració de la Comunitat Portuària i el conjunt dels stakeholders del Port, per innovar en processos, serveis i models de negoci del Port de Tarragona. El projecte, basat en la innovació oberta, permet que les organitzacions implicades combinin el coneixement intern i extern per donar solució als seus reptes estratègics.

 

Durant la visita, els 22 membres de la delegació turca han pogut conèixer altres projectes europeus d’innovació en els quals ha participat l’APT.

La delegació turca, que és a Tarragona des d’aquest dilluns fins al 12 de juliol, ha sumat així les experiències del Port relacionades amb les smart cities, dins del seu programa de reunions tècniques, en el marc del projecte Partnership for the future of smart cities. Aquest projecte té per objectiu l'intercanvi d'experiències de governança i de projectes comuns, i forma part de la convocatòria Town_Twinning_Actions; dins el règim de subvencions de la Unió Europea amb un pressupost de 100 mil euros.

Çanakkale és una ciutat situada al vessant asiàtic de Turquia, en el punt més estret de l’estret dels Dardanels, i pròxima a les restes arqueològiques de l’antiga ciutat d’Abidos. Compta amb petit port per a transport de passatgers i amb un tràfic de mercaderies molt variat: càrrega general, bulk carries, petroli, químics, vehicles i contenidors.

 

Som_InnPort

 
+ info
    

Infraestructures

+ info

 

Canals socials

Propers esdeveniments fires i jornades

Dimarts 29 Setembre 2020
Dijous 1 Octubre 2020
00:00 - 00:00
Break Bulk Europe

Dimecres 30 Setembre 2020
Divendres 2 Octubre 2020
00:00 - 00:00
European Bulk Liquid Storage

Dijous 1 Octubre 2020
Divendres 2 Octubre 2020
00:00 - 00:00
III Agrifood International Congress
Tinglado 1

Avís de circulació

29 Setembre 2020
29 Setembre 2020
AVÍS TALL CIRCULACIÓ
Km. 0

 

  Ajudeu-nos a millorar

      Heu trobat alguna incidència? 

                Aviseu-nos