Atrás

Directius d’empreses estibadores d’arreu del món visiten el Port de Tarragona

Directius d’empreses estibadores d’arreu del món visiten el Port de Tarragona
20 Set
2018

Es tracta de membres del General Stevedoring Council que han participat en un curs de formació d’alta gestió focalitzat en la logística de les operatives del Port liderat per BERGÉ

Directius i directives d’empreses estibadores de diferents parts el món pertanyents al General Stevedoring Council (GSC) han visitat aquesta setmana el Port de Tarragona per participar en un curs de formació en alta gestió que, en aquesta ocasió, estava focalitzat en la logística de les operatives el Port de Tarragona. Els participants han pogut visitar les instal•lacions de la infraestructura portuària i la casuística de les seves operatives, tant de vehicles com de productes agroalimentaris.

GSC té la finalitat de promoure la participació i capacitació de la propera generació de líders de les companyies a través de la celebració de cursos pràctics que es duen a terme en diferents ports i tenen lloc tant a Europa com als Estats Units. L’objectiu és compartir informació, coneixements i contactes dins de la indústria d’operacions portuàries i d’estiba a nivell mundial.

El projecte en què participen companyies d’arreu del món és reconegut a nivell internacional i es deté a la nostra ciutat gràcies a la gestió de BERGÉ (www.bergelogistics.com), operador logístic de referència i empresa situada dins del recinte portuària de Tarragona. A més, com a soci del GSC, BERGÉ ha liderat aquest projecte i visita amb la finalitat de poder crear línies de treball conjuntes a desenvolupar en el futur.

General Stevedoring Council promou l’anàlisi i el debat al voltant de les millors pràctiques de la indústria en temes de seguretat i protecció, relacions laborals, tecnologia, innovació, productivitat, equipament i medi ambient.

La delegació que ha visitat les instal•lacions de BERGÉ està integrada per directius de Qube Holdings (Austràlia), Copenhagen Malmó Port (Dinamarca), KVSA (Holanda), Belfast Harbour (Gran Bretanya), Port of Cork (Irlanda), Ultraport (Chile) i Ports America (EEUU), així com pel secretari de l’agrupació, Bruno Valkeniers, i el propi director de BERGÉ a Tarragona, David Parra, que ha exercit com a amfitrió de la trobada.

 

 

Directori Comunitat Portuària

 
+ info
    

Benvinguda

 
+ info
 

 

Canals socials

Propers esdeveniments fires i jornades

Dimarts 20 Octubre 2020
Dijous 22 Octubre 2020
00:00 - 00:00
Fruit Attraction
Madrid

Dilluns 26 Octubre 2020
Divendres 30 Octubre 2020
00:00 - 00:00
Posidonia

Dijous 29 Octubre 2020
Divendres 30 Octubre 2020
00:00 - 00:00
European Commodities Exchange (ECE)

Avís de circulació

19 Octubre 2020
30 Octubre 2020
Tall de trànsit rodat: ACCÉS de REUS
Accés Moll Llevant

 

  Ajudeu-nos a millorar

      Heu trobat alguna incidència? 

                Aviseu-nos