Atrás

Clàudia Tecglen, protagonista de la quarta jornada de Responsabilitat Social Corporativa al Port de Tarragona

Clàudia Tecglen, protagonista de la quarta jornada de Responsabilitat Social Corporativa al Port de Tarragona
07 Des
2017

“La discapacidad me ha ayudado a conocer grandes personas”

Clàudia Tecglen, psicòloga i presidenta de l’Associació Convives con la espasticidad

Emmarcada dins de la commemoració de la setmana en que es celebra el ‘Dia Internacional de la discapacitat’ (3 de desembre), el Port de Tarragona va organitzar una jornada amb el títol “Parlem de la diversitat” celebrada el dia 1 de desembre a les 10:00h a la Sala d’Actes de l’Autoritat Portuària de Tarragona.

La ponent, Clàudia Tecglen, psicòloga i presidenta de l’Associació ‘Convives con la espasticidad ens va parlar sobre la seva pròpia història vital i lluita actual. Clàudia va aconseguir que tots els participants poguessin reflexionar sobre el significat de viure i conviure amb una discapacitat.

Després de les seves paraules es va preparar un ‘taller experimental’ amb l’objectiu que els assistents poguessin viure, en primera persona, els reptes i obstacles als quals s’enfronten les persones amb discapacitat que, com la Clàudia, continuen lluitant per la seva plena incorporació i superació a la vida quotidiana.

El Port de Tarragona té un ferm compromís en la gestió de la diversitat. Transmetre els valors de superació, de persones amb algun tipus de discapacitat és el principal objectiu d’aquestes jornades organitzades al Port aquests quatre darrers anys.

 

Organització i Recursos Humans

 
+ info
    

Port i Ciutat

 
+ info
 

Etiquetat com
  • Puerto de Tarragona
  • Responsabilitat Social Corporativa