Cristina Roca i Mariona Fernández guanyen el V Concurs d’Instagram del Museu del Port de Tarragona

Cristina Roca i Mariona Fernández guanyen el V Concurs d’Instagram del Museu del Port de Tarragona
06 Oct
2017

Cristina Roca i Mariona Fernández han estat les guanyadores del V Concurs d’Instagram del Museu del Port, organitzat pel Port de Tarragona. Ahir a la tarda es va fer l’entrega de premis al Museu del Port, amb l’assistència de part dels participants i dels membres del jurat. Crisitna Roca va ser la guanyadora de la millor fotografia i Mariona Fernández de la imatge més creativa.

 

Una selecció de les millors imatges dels 'instagramers' protagonitza la nova exposició al museu

Sota el títol @navegantpelport2017, el diumenge 2 de juliol es va fer una sortida en vaixell pel Port de Tarragona per tal de dur a terme la jornada del concurs, on hi van participar 29 instagramers.

La selecció final ha estat de 26 fotografies, que formen part de l’exposició inaugurada ahir al Museu. L’exposició s’emmarca dins el format expositiu Compartint la mar amb @navegantpelport2017. Romandrà oberta fins el 7 de gener de 2018.

CRISTINA ROCA - millor fotografia 

 

MARIONA FERNÁNDEZ - imatge més creativa

 

 

MÉS INFORMACIÓ V CONCURS INSTAGRAM MUSEU DEL PORT - 2017

BASES DEL V CONCURS INSTAGRAM MUSEU DEL PORT

 Tema fotogràfic:

Les fotografies hauran estat realitzades el diumenge 2 de juliol de 2017 durant el recorregut en barca dins de les instal·lacions portuàries.

 Inscripcions: 

Les places són limitades i els participants seran admesos per ordre d’inscripció. Caldrà inscriure’s a partir del 14 de juny de 2017 a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., fent constar nom i cognoms, un perfil d’usuari, un correu electrònic i un mòbil de contacte. L’assumpte del missatge ha de ser CONCURS INSTAGRAM.

Participants:

Qualsevol persona que disposi d'Instagram i respecti les condicions de l’aplicació.

 Presentació de les obres:

Els participants publicaran les fotografies realitzades amb el seu telèfon al seu compte d’Instagram i les etiquetaran amb el hashtag #navegantpelport2017 i @museuporttarragona del 2 al 16 de juliol de 2017. Cada participant podrà presentar un màxim de dues fotografies per categoria. Només s’acceptaran fotografies publicades a Instagram i etiquetades correctament. Les imatges han de tenir un títol i l’autor ha de quedar identificat. Regularment, es publicaran fotografies al perfil de Facebook i Twitter del Museu del Port de Tarragona.

@museuporttarragona

 Contingut de l'obra presentada:

Els participants assumeixen la responsabilitat envers l’Autoritat Portuària de Tarragona del contingut de la proposta presentada i en seran responsables davant de tercers. Els participants, també, es fan responsables davant de tercers d'haver obtingut els drets d'imatge de les persones que apareixen fotografiades, amb total indemnitat per part de l’Autoritat Portuària de Tarragona. L'enviament d'una imatge al concurs no ha d'infringir els drets de reproducció ni cap altre dret de tercers.

 Identificador dels guanyadors: 

Per poder rebre el premi caldrà que els guanyadors s'identifiquin, des del seu terminal amb l’usuari i la fotografia presentada. Els guanyadors es donaran a conèixer a través de la web https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/museu-port/la-difusio#la-vitrina, el Facebook i el Twitter del Museu del Port de Tarragona.

 Durada del concurs:

La convocatòria serà vàlida per a fotografies realitzades el 2 de juliol de 2017. El termini màxim per presentar-les serà fins el dia 16 de juliol  de 2017.

 Premis

Es lliuraran dos premis corresponents a dues categories: a la millor fotografia i a la imatge més creativa. Ambdós consistiran en un sopar per a dues persones al barri mariner del Serrallo i dues hores de pàrquing.

 Jurat i veredicte:

Designat pel Museu del Port de Tarragona es reunirà al mes de setembre, donant el seu veredicte per les festes de Santa Tecla 2017, un cop s’hagi comprovat que les fotografies s’hagin realitzat des d’un telèfon mòbil.

 Drets de difusió i publicació:

Totes les fotografies presentades passaran a formar part de l’Arxiu d’Imatges del Museu del Port de Tarragona, entenent que se’ns cedeixen els drets de difusió i publicació per publicitar les activitats del Museu al web del Museu, xarxes socials o a revistes i publicacions diverses.

 Dret d'admissió:

 La participació en aquest concurs implica la total acceptació de les bases. El Museu del Port de Tarragona i l’Autoritat Portuària de Tarragona es reserven el dret d’acceptar les obres segons s’ajustin o no al tema plantejat.

 Protecció de dades:

En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), el RD 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’Autoritat Portuària de Tarragona us informa que la vostra adreça de correu electrònic i les dades personals facilitades seran incloses en un fitxer i seran objecte de tractament únicament i exclusivament amb la finalitat de publicitar les activitats del Museu.
L’Autoritat Portuària de Tarragona, com a responsable del fitxer, us reconeix la possibilitat d’exercir, gratuïtament, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant la tramesa d’una comunicació per escrit a l’Autoritat Portuària de Tarragona a l’adreça: passeig de l’Escullera s/n, 43004 Tarragona, a la qual haureu d’adjuntar còpia d’un document que acrediti la vostra identitat i indicar expressament el dret que desitgeu exercir.

 

 

 

 

El Museu del Port conserva i difon el patrimoni marítim i portuari, i el posa al servei dels escolars i del públic en general que el visita.

Museu del Port

Visiteu l'espai propi del Museu del Port en aquesta Web.
+info

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

III Jornades Tècniques de Seguretat i Gestió d'emergències a l'àmbit portuari

 

 

 

 

DATA i LLOC

30-31 maig 2024 - Tinglado1 Moll Costa ( Maps -- https://tuit.cat/RBgaA )) + info

 PROGRAMA

REGISTRE OBERT