Atrás

La Cambra de Comerç Brasil-Catalunya es reuneix amb el president del Port de Tarragona

La Cambra de Comerç Brasil-Catalunya es reuneix amb el president del Port de Tarragona
29 Set
2017

La trobada ha servit al Port com a primera presa de contacte per conèixer la tasca de la cambra i valorar possibles col•laboracions en un futur.

El president de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya (CCBC), Javier Mirallas, i el seu director, Francisco Arbós, es van reunir ahir amb el president del Port de Tarragona, Josep Andreu, per explicar-li la tasca que està duent a terme aquesta associació empresarial i valorar possibles col•laboracions entre les dues entitats en un futur.

L’objectiu principal d’aquesta Cambra de Comerç és fomentar i facilitar les relacions comercials entre Brasil i Catalunya, actuant com a punt de trobada entre les empreses catalanes presents al Brasil i les empreses brasileres que volen instal•lar-se a Catalunya directament o com a porta d’entrada a Europa. Des de la seva creació, busca representar, promoure i defensar els interessos generals dels seus socis, així com augmentar els fluxos econòmics i comercials entre els dos mercats i generar un entorn propici per als negocis i per a l’intercanvi cultural.

La Cambra de Comerç Brasil-Catalunya organitza cada any dues missions empresarials amb l’objectiu de facilitar als seus participants una prospecció a l’exterior accessible i amb eficiència de resultats.

Josep Andreu ha valorat molt positivament aquesta reunió i ha proposat celebrar reunions per tal que les diferents empreses que operen al Port coneguin els serveis que ofereix la CCBC.

Els tràfics marítims més comuns entre Tarragona i Brasil són els cereals i les seves farines, el paper i la pasta de paper i els productes químics i petroquímics.

 

Tràfics

+ info
  

Comunitat Portuària

+ info
 

Propers esdeveniments fires i jornades

Dimecres 20 Desembre 2017
Dimecres 20 Desembre 2017
00:00 - 00:00
Visita institucional
Port de Tarragona

Avís de circulació

12 Desembre 2017
29 Desembre 2017
Estacionament restringit: VIAL D'ARAGÓ
Moll d'Aragó
11 Desembre 2017
17 Desembre 2017
Tall de trànsit rodat: ACCÉS MOLL LLEVANT
Accés Moll Llevant
14 Desembre 2017
19 Desembre 2017
09:00 - 08:00
Tall de trànsit rodat: VIAL DE WILLIAM J. BRYANT
Vial de William J. Bryant
31 Desembre 2017
31 Desembre 2017
16:00 - 18:30
Tall de trànsit rodat

 

  Ajudeu-nos a millorar

      Heu trobat alguna incidència? 

                Aviseu-nos