El Port de Tarragona promociona els seus serveis a la fira Intermodal South America

El Port de Tarragona promociona els seus serveis a la fira Intermodal South America
07 Abr
2017

L’objectiu és reforçar els vincles amb el continent americà

En el marc de l’estratègia de projecció internacional, el Port de Tarragona ha participat per vuitè any consecutiu a la fira Intermodal South America, que s’ha celebrat del 4 al 6 d’abril a Sao Paolo (Brasil), una de les principals fires internacionals de transport de mercaderies, logística i comerç exterior que se celebren a Amèrica, i on es reuneixen els principals actors del mercat nacional i internacional.

Els representants del Port de Tarragona, que han participat amb l’estand de Ports of Spain, mantenen diverses reunions professionals amb representants dels diferents agents del sector, empreses privades i navilieres amb presència a Sud-Amèrica, amb l’objectiu de captar nous tràfics de càrrega general, tant en contenidors com no conteneritzada. I és que el Port de Tarragona presenta una proposta lògica i competitiva, tant per preu com per servei i hinterland, com una bona capacitat de càrrega i amb eficients connexions ferroviàries.

El Port de Tarragona manté una estreta relació comercial amb els països del continent americà, especialment pel que fa al tràfic de fruita, pasta de paper i productes siderúrgics.

Port d'entrada per a la fruita tropical de la Península Ibèrica

Per donar sortida al trànsit hortofructícola, el Port de Tarragona disposa d'infraestructures i serveis intermodals que el converteixen en la millor opció de la Mediterrània per a la distribució a la península Ibèrica i Europa. A més de connexions marítimes amb els principals països exportadors de fruita, que es tradueixen en serveis regulars amb Nova Zelanda, Costa Rica, Colòmbia i República Dominicana. L'oferta de serveis regulars es completa amb el Canadà i els Estats Units d'Amèrica.

L'oferta de serveis es concreta amb un ampli i modern Punt d'Inspecció Fronterera (PIF), amb totes les seves instal•lacions homologades per a l'entrada de fruites a la UE. Així mateix, compta amb controls de qualitat específics, controls de temperatura, sistemes de seguiment de càrregues via RF i una gran varietat de serveis logístics de valor afegit (consolidació / desconsolidació de càrregues, serveis de picking, etc.).

Terminal de contenidors

La terminal de contenidors al Port de Tarragona està operada per DP World, un dels majors operadors de terminals marítimes del món. Situada al moll d'Andalusia, aquesta terminal és punt estratègic en el Corredor del Mediterrani i enllaç hub amb la Mediterrània oriental i el nord d'Amèrica. Té una capacitat per moure 450.000 TEU l'any i amb 200 connexions per contenidors Reefer. L'àrea de la terminal és de 14,7 hectàrees amb possibilitat d'expansió a 33 hectàrees, i té capacitat de descàrrega de tres vaixells simultàniament.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors