Tarragona Cruise Port Costa Daurada promociona la seva oferta creuerística a la fira internacional Seatrade Cruise Global

Tarragona Cruise Port Costa Daurada promociona la seva oferta creuerística a la fira internacional Seatrade Cruise Global
13 Mar
2017

El Port de Tarragona participa, del 13 al 16 de març, a la fira Seatrade Cruise Global amb l’objectiu de continuar promocionant internacionalment la marca Tarragona Cruise Port i l’atractiu turístic del territori. L’estand del Port de Tarragona està ubicat en el de Ports of Spain.

La delegació del Port de Tarragona a Estats Units, encapçalada pel president del Port de Tarragona, Josep Andreu tenen diverses reunions concretades per a la fira amb responsables de companyies navilieres, associacions, entre d’altres organitzacions. Durant els dies de celebració de la fira, els representants del Port tenen un pla de treball per a reforçar les relacions actuals amb alguns armadors, i fer nous contactes per obrir noves possibilitats. Tarragona Cruise Port Costa Daurada continua apostant per una estratègia turística diferenciadora per atreure navilieres premium i de luxe que volen oferir destí amb més valor afegit.

2017: 40 creuers i 40.000 passatgers

Les previsions de creuers per aquesta temporada al Port de Tarragona són de rècord. Fins a 40 creuers amb uns 40.000 passatgers atracaran a les instal•lacions portuàries. Companyies com Azamara, Silversea, Crystal, Oceania, Windstar o P & O aposten per Tarragona Cruise Port com a port d’escala de creuers, i Costa Cruceros escull la destinació com a home port.

Costa Cruceros aposta pel Port de Tarragona

Costa Cruceros ha triat el Port de Tarragona com a port base d'un dels seus itineraris pel mar Mediterrani aquest 2017. D'aquesta manera, Tarragona es posiciona com a port d'entrada i sortida de creuers i també destinació receptora de creueristes europeus.

Segons el calendari previst, el Costa neoRiviera partirà fins a 17 ocasions del Port de Tarragona, aquestes operacions suposaran que un total de 25.000 passatgers, entre creueristes que embarquen a la ciutat i altres que faran escala procedents d'altres països, visitaran la ciutat. Això, sumat a les dos atracades del vaixell Costa Favolosa, previstos per a setembre i octubre, suposa que els vaixells de Costa visitaran el port de Tarragona fins a 19 ocasions amb un total de 32.000 passatgers.

Aquestes operacions suposaran, d'acord amb les estadístiques de despesa mitjana per passatger publicades per CLIA Espanya, un benefici al territori del voltant de 2.200.000 €.

Taula de creuers

Aquest projecte de creuers a Tarragona, endegat fa uns tres anys, és resultat del grup de treball liderat pel Port de Tarragona i on també hi són presents el Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, la Cambra de Comerç, de Tarragona, la Patronal de Turisme, el Parc Científic i Tecnològic de la URV, PortAventura i l’Ajuntament de Reus.

History, culture and sunshine

Tarragona Cruise Port Costa Daurada es consolida en el món dels creuers com una destinació en el Mediterrani. Aquesta destinació gaudeix del reconeixement internacional de Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO en el qual s'inclouen el conjunt arqueològic de l'antiga Tarraco Romana, el monestir medieval de Poblet i els castells, una de les manifestacions culturals més genuïnes i singulars d'Europa que és Patrimoni Cultual Immaterial de la Humanitat, per la UNESCO.

Estan en marxa també grans projectes per consolidar la destinació Tarragona Cruise Port Costa Daurada com Ferrari Land, el primer parc temàtic de Ferrari a tot el món que estarà a PortAventura i que s’inaugura el proper 7 d’abril. 

Etiquetat com
  • Tarragona Cruise Port

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors