El Port de Tarragona serà epicentre d'un dels principals esdeveniments internacionals del sector petroquímic

El Port de Tarragona serà epicentre d'un dels principals esdeveniments internacionals del sector petroquímic
09 Mar
2017

Argus Petrochemical Markets 2017 se celebra a Tarragona del 9 a l'11 de maig

La prestigiosa consultora ARGUS Dewitt ha escollit Tarragona com a escenari d'una de les principals conferències internacionals del sector petroquímic, i on es donaran cita els principals agents del sector per debatre sobre els canvis en els fluxos globals de producció i integració de les cadenes de subministrament. En aquest escenari, també es donarà a conèixer el model del clúster ChemMed Tarragona, així com les possibilitats d'inversió que ofereix el territori.

El Port de Tarragona ha aconseguit tancar aquesta trobada internacional que se celebrarà a la ciutat del 9 al 11 de maig d'aquest any. La conferència Argus Petrochemicals Markets atraurà als principals actors globals de la indústria petroquímica incloent productors, comerciants, companyies químiques especialitzades, companyies navilieres i els seus proveïdors de serveis per explorar els canviants fluxos d'oferta i demanda, i serà la plataforma perfecta per fer negocis i networking.

Què suposa aquest esdeveniment internacional per al Port de Tarragona, ChemMed i la ciutat?
La jornada que organitzarà ARGUS a la ciutat permetrà la promoció de les empreses del territori i atreure l'atenció d'empreses més enllà del continent europeu.

ARGUS Dewitt és una empresa mundialment reconeguda amb alt coneixement del mercat que permetrà atraure possibles inversors per al clúster o altres companyies interessades a fer negocis amb les empreses locals productores o logístiques.

En el marc del pla comercial d'internacionalització del clúster ChemMed Tarragona, s'ha decidit apostar perquè esdeveniments internacionals del sector es celebrin a la ciutat, amb l'objectiu de promoure el site químic i petroquímic de Tarragona, i les infraestructures que el Port de Tarragona ofereix al sector.

Conferència internacional ARGUS Petrochemical Markets

La conferència permetrà analitzar els canvis de la indústria petroquímica a nivell mundial i els seus impactes en el mercat europeu, la Argus Petrochemicals Markets Conference atraurà a actors globals de la indústria petroquímica incloent a productors, traders, logístics, navilieres i els seus proveïdors de servei per explorar el canvi dels fluxos (oferta i demanda). Serà la plataforma perfecta per fer negoci i networking amb agents clau del sector.

Per a més informació sobre l'esdeveniment:

http://www.argusmedia.com/events/argus-events/europe/argus-petrochemical- markets/home/

Objectiu: projecció internacional

El Port de Tarragona també va aconseguir que el passat mes de setembre que la ciutat fos l'escenari de l'European Bulk Liquid Storage 2016, la principal una jornada europea dedicada al sector de l'emmagatzematge de productes químics i petroquímics. Aquest esdeveniment internacional a Tarragona va permetre donar a conèixer la nova extensió del moll de la química (18 ha addicional) que permetrà al Port doblar les seves capacitats d'emmagatzematge per a líquids. 

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona