El Port de Tarragona acull una jornada tècnica de Qualimac

El Port de Tarragona acull una jornada tècnica de Qualimac
16 Set
2016

La sala d'actes de l'edifici de l'Autoritat Portuària de Tarragona va ser ahir l'escenari d‟una jornada tècnica organitzada per l'Associació pel Control i la Promoció de la Qualitat de les Primeres Matèries (Qualimac). La jornada ha reunit a més de 50 professionals entre representants de fàbriques de pinsos, importadors de primeres matèries, comerciants i d'altres empreses interessades per la qualitat i seguretat alimentària de les primeres matèries agroalimentàries.

El president del Port de Tarragona, Josep Andreu, va donar inici a l'acte, i en el seu discurs va destacar que “el Port de Tarragona té una vocació històrica amb el sector agroalimentari del qual és líder i referent europeu. Aquesta és una fita de la qual ens sentim molt orgullosos i satisfets, però no volem acomodar-nos”. Josep Andreu va explicar als assistents la realitat del Port de Tarragona, els serveis i infraestructures que el consoliden el centre logístic del sector agroalimentari al Mediterrani.

Al seu torn, el president de Qualimac, Xavier Solanes, va agrair la presència als assistents, i al Port de Tarragona la seva col·laboració en la jornada. Xavier Solanes va posar de relleu l'activitat estratègica de Qualimac, des de 1996 vetllant pel control i la promoció de la qualitat de les primeres matèries.
A més, el Port de Tarragona es converteix en punt de connexió entre la matèria primera que s'importa, per a alimentar l'oví, l'aviram i boví de la ramaderia del hinterland, y posteriorment s'exporten també a través del Port de Tarragona, amb destinació països del nord d‟Àfrica.

Fabián Campillay, Agriculture Division Manager de Inspectorate Española S.A. (Bureau Veritas Commodities Division) va ser l'encarregat de dur a terme una ponència sota el títol "Com fer un mostreig representatiu d‟un carregament de primeres matèries per a pinsos‟. Finalment, els assistents van realitzar una visita pel Port de Tarragona on van poder conèixer de primera mà les instal·lacions de l'empresa Silos de Tarragona, SA (SITASA).

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors