El Moll de Costa del Port de Tarragona rep els millors vins de Catalunya

El Moll de Costa del Port de Tarragona rep els millors vins de Catalunya
13 Dic
2022

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

L’acte organitzat per Guia de Vins de Catalunya al Tinglado 1 va rebre la visita de més de 250 professionals

Ahir dilluns 12 de desembre es va celebrar al Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona el primer ‘showroom’ de la Guia de Vins de Catalunya a la ciutat. Es tractava del primer cop que l’esdeveniment es realitzava fora de Barcelona, fet que evidencia l’aposta de la Guia de Vins de Catalunya per Tarragona, única província de l’estat amb cinc denominacions d’origen.

En total més de 250 professionals van gaudir dels tastos dels vins amb una nota superior al 9,5 a la Guia de Vins de Catalunya del 2023. L’esdeveniment va comptar amb un total de 34 cellers de les denominacions d'origen d’arreu de Catalunya que no es van voler perdre l’oportunitat de mostrar els seus millors productes als professionals de la ciutat i del territori.

L’acte que va reunir el millors cellers de la Guia de Vins de Catalunya i als professionals del sector va comptar amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, l'Ajuntament de Tarragona i l’Autoritat Portuària de Tarragona. La directora de Port Ciutat, Montse Adan, ha destacat el vincle històric dels tinglados del Moll de Costa amb el comerç del vi”, fet que es manté encara avui, “però a través de les activitats que el Port programa al voltant d ela cultura del vi com són tastos, maridatges, actes solidaris, etcètera”.

Un espai estretament vinculat a la viticultura

El Tingaldo 1 del Moll de Costa va poder conjugar ahir les seves vistes al Port i a la mar Mediterrània amb un passat i un present molt arrelat al viticultura. Tot i de tractar-se d’un escenari portuari obert a la ciutadania a mitjans dels any noranta, els tinglados del Moll de Costa del Port de Tarragona estan molt relacionats amb el món del vi ja que durant el segle passat van ser porta de sortida per via marítima dels vins elaborats al territori cap a arreu del món.

En aquest sentit, la codirectora de La Guia de Vins de Catalunya, Sílvia Naranjo, juntament amb Jordi Alcover, ha mostrat el seu interès per l’arribada de l’esdeveniment a Tarragona  afirmant que “la Guia tenia moltes ganes de venir a Tarragona, els tinglados son un entorn magnífic i estretament vinculat al món del vi de casa nostra. Tarragona és la província que té més denominacions d’origen de tot l’estat espanyol, i havíem d’estar aquí.”

En clau de futur Naranjo ha destacat que “després d’aquesta primera edició hi ha molt recorregut per fer plegats, apostant pel vi català, de qualitat i quilòmetre zero. La responsable de l’esdeveniment ha remarcat que per les properes edicions esperen consolidar l’acte i atreure encara a més públic, ja que “aquest acte és una oportunitat perquè els professionals puguin venir i provar els vins de casa nostra.” 

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de Vaixells

Situación de Vaixells

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona

Benvingudes i benvinguts al nou disseny de PortTarragona.cat

 

A partir del dilluns, 20 de març, tens en actiu el nou disseny de la web del PortTarragona.

Hem treballat conservant la mateixa arquitectura d’informació. És a dir, imatge nova però mantenint les mateixes carpetes d’informació de menús i submenús. A més la pàgina està preparada per ser visualitzada amb el nou disseny a tauletes i mòbils.

Una nova finestra de comunicació més actual i atractiva!