Atrás

El Port de Tarragona acull la cinquena edició de les Jornades TIC de Ciberseguretat sota el lema ‘Enjoy IT’

El Port de Tarragona acull la cinquena edició de les Jornades TIC de Ciberseguretat sota el lema ‘Enjoy IT’
31 May
2022

Gairebé vint-i-cinc ponències de personal expert en TIC i ciberseguretat es donaran cita, al Tinglado 1 del Moll de Costa, de l’1 al 3 de juny

Les jornades seran inaugurades pel president del Port, Josep M. Cruset, i pel director de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, Oriol Torruella

Professionals de prestigi internacional participaran en les jornades amb les seves ponències davant de més de 160 assistents

Del dimecres 1 de juny fins al divendres 3 de juny, el Port Tarragona serà l’amfitrió de la cinquena edició de les Jornades TIC i de Ciberseguretat .

Sota el lema Enjoy IT, el Port de Tarragona ha dissenyat un programa variat i força atractiu per dur a terme una trobada que s’organitza, de forma conjunta, entre les autoritats portuàries del sistema portuari de l’estat i l’organisme públic ‘Puertos del Estado’ . El port ha agafat el guant i ha apostat per trencar amb el disseny i dinàmica d’edicions anteriors i, així per dibuixar unes jornades participatives amb diferents vessants.

El president del Port, Josep M. Cruset i, el director de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, Oriol Torruella, seran els encarregats d’inaugurar aquesta cinquena edició de les jornades i, el president de Puertos del Estado serà l’encarregat, conjuntament amb Cruset, de clausurar les jornades.

Gairebé vint-i-cinc ponències, de personal expert en el sector de les noves tecnologies, ompliran el Tinglado 1 del Moll de Costa en un congrés que serveix de punt de trobada entre els directius i els responsables de sistemes d’informació de les autoritats portuàries del sistema estatal i on els diversos actors i empreses que treballen en l’àmbit de les TIC i de la ciberseguretat poden intercanviar coneixements i experiències amb l’objectiu comú de potenciar i analitzar els nous reptes que ofereix l’actual panorama d’infraestructures TIC, seguretat de la informació, compliment normatiu, solucions de mercat, noves tecnologies, etc.

Les jornades hi compten amb professionals de reconegut prestigi, cal destacar les ponències organitzades el divendres 3 de juny a les 12:00h a càrrec d’Alejandro Ramos, director d’operacions de ciberseguretat en Telefònica Tech, i de Mònica Valle, periodista especialitzada en ciberseguretat i tecnologia. Ramos va ser guardonat, l’any 2020, amb el ‘Premio ComputerWorld’ com a CISO de l’any i, Valle ha estat guanyadora del premi ‘Comunicador/a en Ciberseguretat’ i del ‘I Premi de Periodistes de seguretat informàtica’

El Port Tarragona ha assumit el repte d’organitzar una nova edició i ha elaborat un programa que estarà centrat en quatre grans blocs. El primer bloc girarà al voltant de la ‘Transformació digital en les Autoritats Portuàries’, el segon bloc sobre ‘Transport i Logística’, el tercer se centrarà en ‘Ciberseguretat’ i el darrer bloc parlarà sobre ‘Smart Ports (sensorització, intel·ligència artificial, etc).

Consultar programa i documentació que s’anirà publicant durant les jornades - https://tuit.cat/CYN0g

Recorregut de les Jornades TIC i de CiberSeguretat

La primera edició de les jornades es va celebrar a Huelva l’any 2004 i des de llavors aquesta trobada professional s’ha anat assentant i enfortint en les edicions posteriors; Cartagena el 2016, Madrid el 2017 i la darrera edició a València l’any 2019.

‘Enjoy IT’, la cinquena edició d’aquestes jornades, suposa tornar a la normalitat després de dos anys d’aturada a causa de la situació pandèmica viscuda durant 2020 i 2021. El Port de Tarragona engega amb més força i amb ganes de consolidar aquest tipus de trobada d’àmbit estatal i portuari.

 

Canales sociales

​​

Ferias y jornadas

Martes 27 Septiembre 2022
Viernes 30 Septiembre 2022
00:00 - 00:00
Wind Energy


Jueves 29 Septiembre 2022
Domingo 2 Octubre 2022
00:00 - 00:00
XII Congrés FETEIA
Puerto de Algeciras


Aviso de circulación

25 Septiembre 2022
25 Septiembre 2022
Arribada creuer
Km. 0
7 Octubre 2022
7 Octubre 2022
Arribada creuer
Km. 0

 

  Ayúdanos a mejorar

      ¿Encontraste alguna incidencia? 

                Avísanos