El Port de Tarragona acull la cinquena edició de les Jornades TIC de Ciberseguretat sota el lema ‘Enjoy IT’

El Port de Tarragona acull la cinquena edició de les Jornades TIC de Ciberseguretat sota el lema ‘Enjoy IT’
31 Maig
2022

Gairebé vint-i-cinc ponències de personal expert en TIC i ciberseguretat es donaran cita, al Tinglado 1 del Moll de Costa, de l’1 al 3 de juny

Les jornades seran inaugurades pel president del Port, Josep M. Cruset, i pel director de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, Oriol Torruella

Professionals de prestigi internacional participaran en les jornades amb les seves ponències davant de més de 160 assistents

Del dimecres 1 de juny fins al divendres 3 de juny, el Port Tarragona serà l’amfitrió de la cinquena edició de les Jornades TIC i de Ciberseguretat .

Sota el lema Enjoy IT, el Port de Tarragona ha dissenyat un programa variat i força atractiu per dur a terme una trobada que s’organitza, de forma conjunta, entre les autoritats portuàries del sistema portuari de l’estat i l’organisme públic ‘Puertos del Estado’ . El port ha agafat el guant i ha apostat per trencar amb el disseny i dinàmica d’edicions anteriors i, així per dibuixar unes jornades participatives amb diferents vessants.

El president del Port, Josep M. Cruset i, el director de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, Oriol Torruella, seran els encarregats d’inaugurar aquesta cinquena edició de les jornades i, el president de Puertos del Estado serà l’encarregat, conjuntament amb Cruset, de clausurar les jornades.

Gairebé vint-i-cinc ponències, de personal expert en el sector de les noves tecnologies, ompliran el Tinglado 1 del Moll de Costa en un congrés que serveix de punt de trobada entre els directius i els responsables de sistemes d’informació de les autoritats portuàries del sistema estatal i on els diversos actors i empreses que treballen en l’àmbit de les TIC i de la ciberseguretat poden intercanviar coneixements i experiències amb l’objectiu comú de potenciar i analitzar els nous reptes que ofereix l’actual panorama d’infraestructures TIC, seguretat de la informació, compliment normatiu, solucions de mercat, noves tecnologies, etc.

Les jornades hi compten amb professionals de reconegut prestigi, cal destacar les ponències organitzades el divendres 3 de juny a les 12:00h a càrrec d’Alejandro Ramos, director d’operacions de ciberseguretat en Telefònica Tech, i de Mònica Valle, periodista especialitzada en ciberseguretat i tecnologia. Ramos va ser guardonat, l’any 2020, amb el ‘Premio ComputerWorld’ com a CISO de l’any i, Valle ha estat guanyadora del premi ‘Comunicador/a en Ciberseguretat’ i del ‘I Premi de Periodistes de seguretat informàtica’

El Port Tarragona ha assumit el repte d’organitzar una nova edició i ha elaborat un programa que estarà centrat en quatre grans blocs. El primer bloc girarà al voltant de la ‘Transformació digital en les Autoritats Portuàries’, el segon bloc sobre ‘Transport i Logística’, el tercer se centrarà en ‘Ciberseguretat’ i el darrer bloc parlarà sobre ‘Smart Ports (sensorització, intel·ligència artificial, etc).

Consultar programa i documentació que s’anirà publicant durant les jornades - https://tuit.cat/CYN0g

Recorregut de les Jornades TIC i de CiberSeguretat

La primera edició de les jornades es va celebrar a Huelva l’any 2004 i des de llavors aquesta trobada professional s’ha anat assentant i enfortint en les edicions posteriors; Cartagena el 2016, Madrid el 2017 i la darrera edició a València l’any 2019.

‘Enjoy IT’, la cinquena edició d’aquestes jornades, suposa tornar a la normalitat després de dos anys d’aturada a causa de la situació pandèmica viscuda durant 2020 i 2021. El Port de Tarragona engega amb més força i amb ganes de consolidar aquest tipus de trobada d’àmbit estatal i portuari.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors