Alumnat del col·legi Vedruna-Sagrat Cor visita el Port per conèixer l’activitat portuària en l’economia del territori

Alumnat del col·legi Vedruna-Sagrat Cor visita el Port per conèixer l’activitat portuària en l’economia del territori
22 Abr
2022

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Són alumnes de 2n de BAT de l’especialitat d’Economia que han pogut conèixer les xifres econòmiques i les línies estratègiques del Port

Responsables del Port els han explicat el funcionament del Port Tarragona des de la perspectiva de l’operativa portuària i del domini públic així com de l’economia i les finances i els recursos humans.

La visita ha començat amb un recorregut per mar amb la Golondrina per conèixer de primera mà els molls de Port Tarragona

Avui divendres 16 alumnes de 2on de Batxillerat de l’especialitat d’Economia, del col·legi Vedruna-Sagrat Cor de Tarragona, han visitat les instal·lacions del Port Tarragona.

La trobada ha tingut com a objectiu donar a conèixer la influència de l’activitat portuària en l’economia del territori.

La visita ha començat amb un passeig amb la Golondrina, l’embarcació que fa un recorregut per les aigües del Port, des d’on els alumnes han conegut l’interior del Port, les infraestructures més importants, els molls i empreses que conformen la comunitat portuària de l’organisme tarragoní, així com tot el passeig del barri mariner del Serrallo.

Núria Obiols, directora d’Operacions Portuàries, Josep Lluís Díez, director de Domini Públic i Manuel Manrubia, director de Finances i Marta García cap d’unitat d'administració i finances del Port han volgut explicar-los-hi les principals xifres econòmiques, el funcionament i la rellevància del Port com a motor econòmic del territori.

Per altra banda, responsables de Recursos Humans del Port i, organitzadors d’aquesta trobada, han assenyalat quins procediments i requisits es necessiten per accedir als programes de pràctiques professionals que el Port té en actiu, així com els processos de selecció que es realitzen per captar nous professionals per a l’organització.

 L'alumnat ha mostrat un gran interès per les explicacions i per l’entorn del Port. Les preguntes, suggeriments, dubtes i comentaris han permès completar la informació sobre el Port i satisfer la curiositat del joves estudiants.

Ajudant per a un aprenentatge pràctic

El Port de Tarragona treballa per establir convenis per a la formació pràctica en centres de treball amb l’alumnat de diversos instituts de Formació Professional de la ciutat de Tarragona, per tal de dotar-los de competències que aporten una pràctica en una empresa d’acord amb el que especifica el contingut curricular del Cicle Formatiu.

Els centres amb els quals el Port també col·labora són IES Vidal i Barraquer, IES Compte de Rius, , IES Joan XXIII, entre d’altres.

L’organisme tarragoní defensa el fet que les institucions públiques han d’incloure dins la seva responsabilitat social corporativa projectes compartits que contribueixen a la formació de la gent jove i a crear oportunitats de realització personal.

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de Vaixells

Situación de Vaixells

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona