Atrás

Torna ‘Descobreix el Port’ amb la Golondrina durant els caps de setmana del mes de març i Setmana Santa

Torna ‘Descobreix el Port’ amb la Golondrina durant els caps de setmana del mes de març i Setmana Santa
10 Mar
2021

El passeig tindrà horari de matí durant els caps de setmana de març i s’ampliarà a les tardes durant la Setmana Santa.

Les persones interessades podran fer la seva sol·licitud mitjançant aquest enllaç www.taquilla.coop que estarà obert fins a exhaurir les entrades

L’èxit de les darreres campanyes, amb més de 4.700 visitants durant 2020, han fet que Port Tarragona-Moll de Costa reobri l’oferta a les portes de la primavera

El Port de Tarragona amplia l’experiència ‘Descobreix el Port’ amb la “Golondrina” TARRAGONA BLAU oferint noves places, al matí, a partir del cap de setmana 13-14 de març i ampliant horaris durant les festes de Setmana Santa per la tarda.

El passeig donarà el tret de sortida el cap de setmana del 13-14 de març i, estarà en actiu durant els caps de setmana següents 20-21 i 27-28 de març. L’horari, només de matí durant aquests tres cap de setmana, serà a les 11h, 12h i 13h.

Cal afegir que durant les vacances de Setmana Santa, del dilluns 29 de març fins al diumenge 4 de abril, (ambdós inclosos) l’horari de la passejada s’ampliarà també a les tardes. La primera sortida de tarda serà a les 16.30 i la segona a les 17.30, oferint en total cinc sortides diàries durant aquest període. El dilluns 5 d’abril, la Golondrina salparà només en horari de matí (11h,12h i 13h).

Les persones interessades a participar en aquestes noves visites al Port des del mar podran fer la seva reserva, com en les darreres campanyes ‘Descobreix el Port’, mitjançant l’aplicació que podran activar a través d’aquest enllaç www.taquilla.coop, aplicació que permet fer una sol·licitud per a un grup de persones.

L’èxit de les darreres campanyes, amb més de 4.700 persones durant l’any 2020, tot i ser sortides amb un nombre limitat de persones per la situació pandèmica que es viu, ha portat al Port a reorganitzar i reobrir noves sortides.

Com en les darreres ocasions, a causa de la situació actual per la COVID-19 tots els viatges tindran un aforament limitat amb un màxim de 15 persones per visita i amb totes les mesures higièniques i de seguretat adients com ja es va dur a terme en la passada campanya.

Un passeig força atractiu

La coneguda ‘Golondrina’, des del Moll de Pescadors, escalfa motors per donar la benvinguda a qui estigui interessat en redescobrir la ciutat de Tarragona des del mar. L’excursió marítima comença amb la rebuda, per part de la tripulació, als nous i noves visitants. Amb una catifa per rentar les sabates i un gel hidroalcohòlic per a les mans es prepara a les persones per embarcar en una nova experiència, d’una hora de durada aproximadament.

Des de l’embarcació es pot gaudir de la meravellosa façana de la Vila Marinera del Serrallo i des d’allà s’endinsa a la mar per veure els molls, les instal·lacions i el desenvolupament de les obres del que serà el nou moll de Balears. El recorregut, acompanyat amb una veu en off, va explicant, pas per pas amb descripcions, comentaris, anècdotes i història dels emplaçaments que es van visualitzant.

Des de les grans esplanades de vehicles als molls d’Andalusia, Cantàbria i Galícia, fins a les sitges del moll d’Aragó i de Reus, passant al costat d’un altre símbol tarragoní, el Far de la Banya, fan d’aquesta experiència un preciós moment per compartir amb familiars i amics/gues.

L’objectiu d’aquesta experiència organitzada pel Port de Tarragona és donar a conèixer el funcionament de les seves instal·lacions i explicar la interrelació del Port amb la ciutat i el territori.

El Port convida a fer aquesta descoberta i fa una crida a gaudir, com deien els nostres avantpassats, de la ciutat de l’eterna primavera. Tarragona.

Espai web Moll de Costa – Golondrina https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/moll-costa#golondrina