Relleu de sirenes al Port de Tarragona

Relleu de sirenes al Port de Tarragona
26 Mar
2020

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Els remolcadors del Port de Tarragona agafen el relleu del vaixell de Salvament Marítim “Punta Mayor”

Un so solemne que vol manifestar un #totanirabé

La partida, avui a les 9.30 hores, del vaixell de Salvament Marítim “Punta Mayor” no deixarà òrfena la missió de tocar la sirena cada vespre a les 8 hores per homenatjar el personal mèdic i sanitari, així com tots els professionals que aquests dies formen part dels serveis essencials de la nostra societat. Els 6 remolcadors del port –Poblet, Cambrils, Guernica, Getxo, Rómulo i Remo- mantindran viva aquesta acció solidària que des de fa gairebé 10 dies aconsegueix que els vaixells atracats al Port facin sonar les seves sirenes. Aquest gest per part dels responsables els vaixells respon a una proposta d’un particular adreçada a través de les xarxes al president del Port, Josep Maria Cruset.

El passat dia 18 de març, el “Punta Mayor” va sumar el seu toc de sirena a la iniciativa ciutadana de sortir al balcó cada dia a les 20 hores per retre homenatge al personal hospitalari i assistencial, i ara en la seva absència, els remolcadors del Port de Tarragona n’agafaran el relleu i sonaran les seves respectives sirenes. A les que, en els darrers dies, també s’hi ha sumat les dels vaixells atracats en aquell moment al Port de Tarragona.

L’usuari de twitter Gerard Boyer (@gerboy) va ser el precursor d’aquesta mesura mitjançant una piulada tramesa al president del Port, Josep Ma Cruset, el dia 17 de març, al cap de pocs dies de l’inici del confinament derivat del decret d’estat d’alarma. Un cop traslladada la proposta, els responsables de Salvament Marítim i, en concret, el capità del vaixell “Punta Mayor” va acceptar immediatament donar una resposta positiva a aquesta idea.

Des d’aquesta data, cada dia al vespre, els ciutadans i ciutadanes de Tarragona poden sentir el so greu i solemne de les sirenes dels vaixells mercants, remolcadors i altres embarcacions del Port de Tarragona, que s’estenen per la ciutat amb la voluntat d’actuar de reconeixement als professionals i, a la vegada, reforçar emocionalment a tots els veïns i veïnes davant les adversitats del moment. Un so solemne que vol manifestar un #totanirabé.

Etiquetado como
  • COVID19

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona