El Port de Tarragona, present a Fruit Logistic Berlin 2016

El Port de Tarragona, present a Fruit Logistic Berlin 2016
04 Feb
2016

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El Port de Tarragona participa un any més a Fruit Logistic, la principal fira del sector internacional de fruites i hortalisses, que se celebra a Berlín del 3 al 5 de febrer.
 
El principal objectiu comercial del Port a la fira és donar a conèixer els seus serveis i les oportunitats que ofereix al sector, com a port hub per a la distribució d’aquest tipus de productes. I també establir reunions per tal d’enfortir vincles comercials amb operadors logístics, importadors i exportadors de fruita i diferents empreses relacionades amb el sector.
 
En relació amb les exportacions i importacions, les instal•lacions del Port de Tarragona disposen d'unes infraestructures i uns serveis intermodals que el converteixen en la millor opció al Mediterrani per a la distribució cap a la península Ibèrica i Europa.
 
A més, la seva ubicació geoestratègica al sud d'Europa ha contribuït a reforçar les relacions internacionals i es consolida com a port d'entrada per a fruita tropical a la península Ibèrica. El tràfic de fruites i verdures està obtenint un important creixement al Port de Tarragona, el 2015 es va tancar amb uns resultats en tràfic de productes fructícoles que superen les 161.000 tones.
 
El Port de Tarragona disposa de connexions marítimes amb els principals països exportadors de fruita, que es tradueixen en serveis regulars amb Nova Zelanda, Costa Rica, Colòmbia i República Dominicana. L'oferta de serveis regulars es completa amb Canadà i els Estats Units d'Amèrica.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors