Back

El veler noruec Christian Radich atraca al Port de Tarragona

El veler noruec Christian Radich atraca al Port de Tarragona
10 Nov
2015

Marina Port Tarraco acull aquest veler noruec que durant l'hivern s'utilitza com a vaixell escola, i a l'estiu com a creuer
Aquest matí el veler noruec Christian Radich ha fet escala a les instal·lacions de Port Tarraco i es mantindrà atracat fins el proper diumenge 15 de novembre. El veler de tres pals va entrar en servei l'any 1937 i ha servit durant molts anys com a vaixell escola de la marina mercant noruega, des de l'any 1999 a l'estiu es dedica a creuer per a passatgers mentre que durant els mesos d'hivern és utilitzat per l'armada noruega com a vaixell escola, com és el cas d'aquesta visita al Port de Tarragona.
El Christian Radich arriba al Port de Tarragona procedent de La Corunya. La tripulació la composen 18 persones, i a més té capacitat per 86 aprenents o passatgers.
La propietat del veler i la seva gestió depèn de la Fundació Christian Radich, i l'empresa consignatària del vaixell a Tarragona és Caralb Marítima.
Obert al públic
El proper divendres i diumenge el veler Chistian Radich estarà obert al públic per a tots els ciutadans i ciutadanes que vulguin visitar i conèixer el vaixell. Els horaris són els següents: El divendres 13 de novembre des de les 14 h fins les 17 h. El diumenge 15 de novembre des de la 13 h fins les 15 h.