Back

El ministre de Transport i Telecomunicacions de Xile coneix el Port de Tarragona

El ministre de Transport i Telecomunicacions de Xile coneix el Port de Tarragona
03 Nov
2015

El ministre Transport i Telecomunicacions de Xile, Andres Gómez- Lobo, va visitar divendres el Port de Tarragona acompanyat del president de Ports de l'Estat, José Llorca, i una delegació formada pel cap de Comunicacions del MTT, Carla Vásquez, el cap d'Assessors del MTT, Ronaldo Bruna i el gerent de Concessions de l'empresa portuària San Antonio, Fernando Gajardo. També van estar presents representants del ministeri d'Economia, i de la Generalitat de Catalunya.
La delegació xilena va ser rebuda pel president del Port de Tarragona, Josep Andreu, i van poder conèixer de primera mà les infraestructures portuàries com l'ampliació del moll de la Química, la terminal intermodal ubicada al costat de la terminal de contenidors i el futur desenvolupament de la Zona d'Activitats Logístiques. En el marc d'aquesta visita, el president del Port va presentar les línies estratègiques de creixement de la infraestructura portuària tarragonina basades en impulsar la projecció internacional, la diversificació dels tràfics, l'aposta per infraestructures estratègiques, la sostenibilitat i l'aposta ferma per convertir Tarragona en port de destí de creuers.
Josep Andreu va posar de relleu l'objectiu del Port de Tarragona de convertir-se en un port hub referent euromediterrani, i les línies de treball per assolir les oportunitats que presenta el territori. Durant la trobada també es van intercanviar algunes impressions sobre les estretes relacions comercials entre el Port de Tarragona i Xile.
La delegació xilena també es va interessar pel model Port-Ciutat del Port de Tarragona. Els assistents van poder conèixer el Moll de Costa, els Tinglados i el Museu del Port com els espais portuari oberts a la ciutadania, que reben la visita d'unes 100.000 persones a l'any, i que són exemple de referència en les relacions del Port amb la ciutat i el territori.

 

Social Media

​​

Markets and conferences

Wednesday 20 October 2021
Wednesday 20 October 2021
08:30 - 17:30
Jornades Gresol
Tinglado 1

Wednesday 27 October 2021
Thursday 28 October 2021
00:00 - 00:00
European Bulk Liquid Storage

Traffic warning

29 October 2021
29 October 2021
Arribada creuer
Km. 0
4 November 2021
4 November 2021
Arribada creuer
Km. 0

 

  Help us to improve

      Have you found any incidences?

                Let us know