El ministre de Transport i Telecomunicacions de Xile coneix el Port de Tarragona

El ministre de Transport i Telecomunicacions de Xile coneix el Port de Tarragona
03 Nov
2015

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El ministre Transport i Telecomunicacions de Xile, Andres Gómez- Lobo, va visitar divendres el Port de Tarragona acompanyat del president de Ports de l'Estat, José Llorca, i una delegació formada pel cap de Comunicacions del MTT, Carla Vásquez, el cap d'Assessors del MTT, Ronaldo Bruna i el gerent de Concessions de l'empresa portuària San Antonio, Fernando Gajardo. També van estar presents representants del ministeri d'Economia, i de la Generalitat de Catalunya.
La delegació xilena va ser rebuda pel president del Port de Tarragona, Josep Andreu, i van poder conèixer de primera mà les infraestructures portuàries com l'ampliació del moll de la Química, la terminal intermodal ubicada al costat de la terminal de contenidors i el futur desenvolupament de la Zona d'Activitats Logístiques. En el marc d'aquesta visita, el president del Port va presentar les línies estratègiques de creixement de la infraestructura portuària tarragonina basades en impulsar la projecció internacional, la diversificació dels tràfics, l'aposta per infraestructures estratègiques, la sostenibilitat i l'aposta ferma per convertir Tarragona en port de destí de creuers.
Josep Andreu va posar de relleu l'objectiu del Port de Tarragona de convertir-se en un port hub referent euromediterrani, i les línies de treball per assolir les oportunitats que presenta el territori. Durant la trobada també es van intercanviar algunes impressions sobre les estretes relacions comercials entre el Port de Tarragona i Xile.
La delegació xilena també es va interessar pel model Port-Ciutat del Port de Tarragona. Els assistents van poder conèixer el Moll de Costa, els Tinglados i el Museu del Port com els espais portuari oberts a la ciutadania, que reben la visita d'unes 100.000 persones a l'any, i que són exemple de referència en les relacions del Port amb la ciutat i el territori.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona