El Port de Tarragona es promociona a l’European Bulk Liquid Storage

El Port de Tarragona es promociona a l’European Bulk Liquid Storage
08 Sep
2015

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El Port de Tarragona participarà de la jornada European Bulk Liquid Storage que se celebra a Amberes els dies 8 i 9 de setembre, i que representa l'escenari perfecte per promocionar els serveis que ofereix la instal·lació portuària, líder al Mediterrani en el sector de productes químics i petroquímics, i un referent al sud d'Europa.
En el marc de l'European Bulk Liquid Storage Alberto Estrada, responsable de negoci d'intermodal i contenidors del Port de Tarragona, durà a terme una presentació sobre la visió de creixement i de servei al client de la infraestructura portuària tarragonina que treballa en la línea d'integrar el Port en les cadenes logístiques de producció, transport i distribució amb l'objectiu de conformar un entorn productiu i logístic de gran valor afegit.
Una altra línea d'actuació que es durà a terme a Amberes és la de donar de conèixer els factors diferencials del clúster ChemMed Tarragona com són les infraestructures mancomunades entre al indústria química i el Port, la ubicació estratègica i el potencial internacional de les empreses químiques ubicades al territori. En aquesta línea el Port de Tarragona presentarà l'ampliació del moll de la Química davant de les principals companyies gestores de terminals, infraestructura que permet recolzar una activitat tan important per al Port com és el moviment de productes químics i hidrocarburs.
Fins el mes de juliol la instal·lació portuària ha mogut gairebé 11 milions de tones de mercaderies de líquids a dojo (cru, altres productes petrolífers i productes químics), un 20,5% més que de gener a juliol de l'any anterior. Aquest augment exponencial es deu en gran part a les estratègies de creixement de les empreses que operen al Port de Tarragona: Tepsa, Vopak Terquimsa i Euroenergo.
Al llarg d'aquests dos dies Amberes és el punt de trobada dels principals actors de la industria del sector: empreses petrolieres i químiques mundials, ports, terminals de tancs d'emmagatzematge i proveïdors pioners en el sector, entre d'altres. L'European Bulk Liquid Storage representa una de les principals jornades europees del sector de l'emmagatzematge de líquids a dojo.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona